poslali poruku ljubavi

Ariana Grande i brojne popularne zvijezde nastupili za žrtve terorizma u Manchesteru

Hronika05.06.17, 08:16h

Ariana Grande i brojne popularne zvijezde nastupili za žrtve terorizma u Manchesteru
Ariana Grande u Manchesteru je nastupila na koncertu nazvanom "One Love"


Ariana Grande održala je koncert za žrtve terorizma u Manchesteru koje su stradale na njezinom nedavnom koncertu. Uz nju su nastupili i Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Coldplay...

 

Ariana Grande u Manchesteru je nastupila na koncertu nazvanom "One Love". Osim ove američke zvijezde, nastupili su i brojni poznati muzičari, a sve u humanitarne svrhe za žrtve terorističkog napada u Manchesteru. Na koncertu Ariane Grande 22 osobe su poginule u terorističkom napadu, a više stotina ih je ozlijeđeno.


Evo ko je sve nastupao:


Take That
Robbie Williams
Niall Horan
Little Mix
Pharrell Williams
Miley Cyrus
Justin Bieber
Usher
Katy Perry
Coldplay
Black Eyed Peas
Ariana Grande
 

Nažalost, terorizam je i u petak navečer pogodio Veliku Britaniju, ovog puta u Londonu. Iako je za ovaj koncert u nedjelju policija rekla da se radi o događaju visokog rizika, straha nije bilo. Arianin menadžer uoči koncerta, a nakon napada u Londonu, objavio je snažno priopćenje.

 

"Nakon događaja sinoć u Londonu kao i onih u Manchesteru prije dvije sedmice, imamo odgovornost odati počast poginulima, ozlijeđenima, pogođenima. Planiramo im odati počast s hrabrošću i prkosom u lice strahu. Ne smijemo se bojati, moramo pjevati zajedno i glasno! Sretan sam što imamo veliku podršku policije i Vlade. Naša sigurnost večeras je prioritet. Tražimo od Manchestera i cijelog svijeta da nam se pridruži i pošalje poruku koja kaže da mržnja i strah nikad neće pobijediti! Hvala vam", poručio je menadžer Scooter Braun.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook