FOTO/ UOČI FESTIVALA

Medvjedić Lino i volonteri Lino-Festa posjetili sarajevske vrtiće 'Bumba' i 'Sveta obitelj'

Zabava22.05.17, 13:14h

Medvjedić Lino i volonteri Lino-Festa posjetili sarajevske vrtiće 'Bumba' i 'Sveta obitelj'
Medvjedić Lino se družio s djecom i pozvao ih na festival „Lino-Fest 2017“, koji će se 27. svibnja/maja 2017. godine, s početkom u 17 sati, održati u „Domu mladih“ u Sarajevu

 

 

U okviru promocije 15. festivala dječje pjesme „Lino-Fest 2017“, volonteri „Lino-Festa“ i medvjedić Lino su danas posjetili dva sarajevska vrtića: Vrtić „Sveta obitelj“ i Vrtić „Bumba“.


Djeca u vrtiću „Sveta obitelj“ su uz pjesmu i igru dočekala medvjedića Linu, te zapjevala njegovu najomiljeniju pjesmu „Moje ime je medvjedić Lino“.

 

lino-fest-vrtic-sv-obitelj-1


U vrtiću „Bumba“ djeca su od jutra imala radionicu na kojoj su crtali medu Linu, te su crteže dali Lini, a on ih je zauzvrat nagradio. Medvjedić Lino se družio s djecom i pozvao ih na festival „Lino-Fest 2017“, koji će se 27. svibnja/maja 2017. godine, s početkom u 17 sati, održati u „Domu mladih“ u Sarajevu.

 

lino-fest-vrtic-bumba2


Tvrtka „Podravka“ je mališanima podijelila prigodne poklone a Udruga za promociju i kulturne djelatnosti „Libertas“ promo CD-ove i letke „Lino-Festa 2017“.


- Ulaznice za 'Lino-Fest 2017' mogu se kupiti na blagajni 'Doma mladih', Skenderija, po cijeni od 5 KM. Tema ovogodišnjeg festivala je „DJECA I SPORT“ jer je sport danas uistinu važan pošto je sve manje prostora za spontanu igru i slobodno kretanje djeteta, a i jer su djeca sve više vezana za tehnologiju. Želimo da ovom temom motiviramo i roditelje da potiču svoju djecu na bavljenje sportom jer sport promiče zdrav stil života, potiče timski duh, razvija disciplinu i potiče stvaranje radnih navika. U natjecateljskom dijelu nastupit će 16 izvođača iz BiH, RH, Srbije i Crne Gore, koji će izvesti nove autorske dječje skladbe, a njihov nastup bit će upotpunjen tematskim izvedbama dječje baletne skupine 'Bellarte', zabavnim programom u kojem će nastupiti legendarni Minja Subota te plesna škola 'AP', druženjem s medvjedićem LINOM i dodjelama nagrada najboljim izvođačima, izjavila je Ivana Krstanović, PR Udruge „Libertas“ i „Lino-Festa“.

 

lino-fest-vrtic-sv-obitelj-2

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook