Dugogodišnja prijateljica na trač partiji

Maca Diskrecija je neiskvarena, ali i borbena... Majci nije sišla s vrata dok nije digla kredit za njene silikone

Zabava08.05.17, 08:31h

Maca Diskrecija je neiskvarena, ali i borbena... Majci nije sišla s vrata dok nije digla kredit za njene silikone
Borbena je i ide do kraja, samo se bojim da svoju naivnost jednog dana ne plati glavom, kaže za Express dugogodišnja prijateljica Mace Diskrecije

 

Starleta Senada Nurić, poznatija kao Maca Diskrecija, definitivno je neko ko je znao kako će iskoristiti medijsku pažnju i svoje osobine i atribute, kojima je nadarena. Otkako je otišla iz rodne Tuzle i preselila u Beograd u žiži je javnosti, bez obzira što više nije učesnica niti jedne vrste programa koji joj je donio popularnost.

 

Digla se u oblake

 

Neki beogradski mediji su iskoristili njenu naivnost i neiskvarenost, pa su otišli korak dalje plasirajući neke priče koje nemaju veze sa istinom. Bar tako kažu Macini prijatelji u Tuzli, piše tabloid Express.

 

-Ona je jedna neiskvarena osoba, samo što je, nazovimo, slava ponijela malo više i digla u oblake. Ona uopšte nije zlonamjerno biće, jest da se jedno vrijeme dok je bila u Tuzli družila sa nekim ljudima koji se meni nisu sviđali pa sam se ja povukla iz tog društva, ali i dalje smatram i odgovorno tvrdim da u sebi nema trunke zla. S druge strane ne da da je diraju, ni nju ni njenu porodicu i ne trpi uvrede na račun svog izgleda, kao i loše komentare. Pa ona majci nije ''sišla s vrata'' dok nije podigla kredit za njene silikone.

 

- Jednostavno je borbena i ide do kraja, samo se bojim da svoju naivnost jednog dana ne plati glavom. Jako je povodljiva i vjerovatno misli da su svi ti ljudi koji je okružuju njeni prijatelji, ali sigurno nije tako. Ali kako hoće, njoj izgleda pravo odgovara tamo u Beogradu, tako da su rijetke prilike kada dođe u posjetu majci u Tuzlu - kaže za Express Macina prijateljica.

 

A da Maca želi da je non – stop u centru pažnje potvrđuje i stalni prenosi uživo odnosno popularni ''lajvovi'' na društvenim mrežama, gdje Maca kada se pojavi za nekoliko minuta prikupi par hiljada posjetilaca i pratitelja.

 

Centar pažnje

 

– Te stvari nisu nimalo dobre. Baš sam neku noć gledala jedan njen prenos na Instagramu. Uključila je kameru u stanu i pričala sa ljudima i znanim i neznanim, pozdravljala ih, a oni su u pisanim porukama komentarisali i pitali je ama baš sve. To mi se ne sviđa, previše je prosta u nekim odgovorima i ne priliči joj ta vrsta neprimjerenosti. Ako je neko već bezobrazan i ako joj govori stvari koje ne bi trebao govoriti na društvenoj mreži, valjda se treba obuzdati i stati tome u kraj, to joj nimalo ne ide u prilog. Ali opet kažem do nje je, navikla je da je u centru pažnje, pa kako god - zaključuje djevojka koja je godinama bila prijateljica sa Macom.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook