Nakon što je odgođen nastup srpske folk zvijezde u Sarajevu

Objavljen novi datum koncerta Ace Lukasa u Zetri: 'Najveća žurka na Balkanu' ipak će se održati

Zabava04.05.17, 20:43h

Objavljen novi datum koncerta Ace Lukasa u Zetri: 'Najveća žurka na Balkanu' ipak će se održati
Ulaznice koje su fanovi Ace Lukasa kupili za ovaj koncert će važiti i za drugi termin, a oni koji žele, mogu ih i vratiti na mjestima gdje su ih kupili

 

Sa iskrenim žaljenjem moramo vam prenijeti informaciju da je koncert Ace Lukasa u okviru turneje „Najveća žurka na Balkanu“ a koji se trebao održati 6. maja u olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch/Zetra u Sarajevu, prolongiran za 16. septembar 2017 godine, saopštili su organizatori.


- Prvo moramo svima uputi izvinjenje što se nismo ranije kao organizatori ove manifestacije oglasili, ali smo zajedno sa Upravom Zetre tražili najbolji način da prevaziđemo probleme koji su nastali u vezi održavanja ovoga događaja. Sigurnost posjetitelja ove manifestacije svima nam je na prvom mjestu, pa iako je prolongiranje koncerta nama kao organizatorima prouzročilo nepovratnu štetu, kako finansijsku tako i u svakom drugom smislu,  ve je to nevažno kada je bezbjednost publike koja je trebala prisustvovati tom koncertu u pitanju - poručili su organizatori.


Ulaznice koje su fanovi Ace Lukasa kupili za ovaj koncert će važiti i za drugi termin, a oni koji žele, mogu ih i vratiti na mjestima gdje su ih kupili.


- Još jednom upućujemo naše iskreno željenje zbog svega što se dogodilo, ali isto tako iskreno se i radujemo skorom druženju sa publikom na „Najvećoj žurci na Balkanu“ 16. septembra 2017. godine u Zetri zajedno sa Acom Lukasom i Folk House Bandom - saopćeno je.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook