FOTO/ UOČI 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Zavirite na modni casting u Sarajevu: 200 ljepotica pred scoutima iz Francuske, Italije i Turske

Lifestyle27.04.17, 10:00h

Zavirite na modni casting u Sarajevu: 200 ljepotica pred scoutima iz Francuske, Italije i Turske
Povodom najvećeg modnog događaja, juče je u 17 sati održan casting u Hotelu Holiday. Castingu je prisustvovalo blizu 200 djevojaka, među kojima su bila i već poznata manekenska imena bh. modne scene

 


Preostalo je samo još nekoliko sati do početka 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo koji će se održati od 27. do 29. aprila u hotelu "Holiday".


Ovaj modni spektakl se održava u izvršnoj produkciji agencije Abc Models Mgmt International koja pored svojih ureda u Tuzli, Sarajevu i Banjaluci, ima i urede u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, a u toku ove godine otvara svoj ured i u Beču.

 

casting-fahion-week-1


Povodom ovog najvećeg modnog događaja, juče  je u 17 sati održan casting u Hotelu Holiday. Castingu je prisustvovalo blizu 200 djevojaka, među kojima su bila i već poznata manekenska imena bh. modne scene Delila Softić, Ines Jovanović, Alma Zaimović, Lejla Muminović te specijalni gost Marija Milenković, World Top Model Srbije 2016.

 

casting-fahion-week-3


Osim toga, castingu su prisustvovali i brojni modni scouti iz Francuske, Italije i Turske, a četiri nova lica agencije Abc Models, Maja, Sabrina, Adna i Ajša, osvojile su modne scoute iz Francuske svojom pozitivnom energijom i karizmom, te su im time otvorili vrata za ino karijeru modelinga, dok će još dvadesetak djevojaka dobiti priliku da svoju modnu karijeru gradi u Turskoj.

 

casting-fahion-week-4


Prve večeri 38.NIVEA BH Fashion Week prisutnima će se sa svojim kolekcijama predstaviti modne kuće "PARADI COUTURE", "Anastasija Fashion", Marijeta Ferri i sarajevska dizajnerica Tea Zubović sa svojom kolekcijom inspirisanom slikama Botticellija.

 

casting-fahion-week-2


Za osvježenje na After Partiju nakon revijalnog dijela zaduženi su prijatelji ovog modnog događaja - "Vitinka", "Vivia" i vinski podrum "Anđelić".


Dobro došli!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook