FOTO/ EROTIČNO MODNO BH. PROLJEĆE

Provokativno, elegantno, ženstveno: Šta nas očekuje prvo veče 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?

Lifestyle25.04.17, 15:56h

Provokativno, elegantno, ženstveno: Šta nas očekuje prvo veče 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?
Čast da otvori ovaj modni spektakl pripala je modnom brendu “PARADI COUTURE”

 

 


Najveće modno dešavanje u Bosni i Hercegovini 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koje se održava u izvršnoj produkciji agencije Abc Models Mgmt International, počinje 27. aprila u hotelu “Holiday” u 20 sati.

 

38-nivea-bh-fashion-week-sarajevo-ok-najava


Čast da otvori ovaj modni spektakl pripala je modnom brendu “PARADI COUTURE”.


PARADI COUTURE kao modni brend predstavlja kvalitet, eleganciju i stil. Prvoklasni materijali od kojih su izrađeni modeli se izvrsno sjedinjuju s konturama tijela, stvarajući savršenu cjelinu.

 
Kvaliteta kao osnovni pravac stvara jasnu liniju elegancije i bezvremenskog stila.


PARADI simbol The Tree of Life (Drvo života) ističe i podvlači ljepotu i snagu žene, zrači uspjeh i privlačnost.


Ove večeri prisutnima će se sa novom kolekcijom predstaviti Tea Zubović, dizajnerica iz Sarajeva i osnivač modnog brenda “ART BY TEA”, inspirasanom djelima Botticellija.

 

fashion-week-anastasija-2


“Lepršavo i ženstveno, dvije riječi koje opisuju našu viziju proljeća. Kolekcija je protkana nježnim pastelnim tonovima i floralnim dezenom te iznova odiše stilom i elegancijom. Luksuzni materijali, sofisticirana tekstura akcentirana sa finim ručno rađenim detaljima zavešće vas svojom magijom” kažu za svoju novu kolekciju iz modnog brenda Anastasija Fashion iz Banjaluke, a koja će se također predstaviti na ovogodišnjoj 38. sezoni NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

 

fashion-week-anastasija


Za ljubitelje morskih i mediteranskih boja pobrinula se Marijeta Ferri, dizajnerica rođena u Dubrovniku, s adresom boravka u Sarajevu.


Da podsjetimo, nakon revijalnog dijela, planiran je i After Party gdje će prisutni uživati u pićima kompanija Redbull, Vitinka, Vivia I vinskog podruma “Anđelić”.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook