malo prljavih igrica ne škodi

Dokazano: Žene vole grubi seks, a evo šta ih žestoko uzbuđuje!

DEPO PLUS19.04.17, 11:47h

Dokazano: Žene vole grubi seks, a evo šta ih žestoko uzbuđuje!
OkCupid, internet stranca za spajanje parova, provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 400 tisuća njihovih članova i ovim istraživanjem su došli do zaključka kako 62 posto žena uživa u grubom seksu

 

Istraživanje, u kojem je bilo 400 tisuća sudionika pokazalo je da 62 posto žena voli grubi seks i da uživaju kad ih se povlači za kosu ili veže


OkCupid, internet stranca za spajanje parova, provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 400 tisuća njihovih članova i ovim istraživanjem su došli do zaključka kako 62 posto žena uživa u grubom seksu.

 

Zašto je ovaj postotak tako visok i zašto žene uživaju u tome, objasnila je doktorica Nicole Prause.


- Kada vas netko ugrize, ogrebe ili udari povećava vam se krvi tlak i otkucaji srca kao odgovor na bol koju ste doživjeli, a kada se to događa tijekom seksa neki tu reakciju tumače kao seksualno uzbuđenje. K tome postoje dijelovi u mozgu koji imaju istu reakciju na bol i seksualno uzbuđenje - kaže Prause.

 

U ovom istraživanju 62 posto žena je reklo da ih uzbuđuje kad ih se vuče za kosu, a 60 posto njih voli kad im partner preuzme kontrolu. 

 

Na listu nastranih stvari koje vole u krevetu ženu su najčešće navodile da vole da ih se grize, zove pogrdnim nazivima i da ih se veže. 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI