Foto / O njihovoj vezi Srbi šute

Nova prva dama Srbije: Atraktivna supruga Aleksandra Vučića o kojoj se ne smije pričati

Front04.04.17, 17:03h

Nova prva dama Srbije: Atraktivna supruga Aleksandra Vučića o kojoj se ne smije pričati
Novi predsjednik Srbije je Aleksandar Vučić, a ko je njegova supruga?

 


Aleksandar Vučić, kandidat vladajuće koalicije SNS, novi je predsjednik Srbije, a osvojio je 55,7% glasova birača.


Odmah po pobjedi javnosti i medijima postao je zanimljiv privatni život aktualnog srbijanskog premijera, kojeg vrlo rijetko iznosi u javnost. Posljednjih su se mjeseci mnogi zapitali ko je Vučićeva supruga, koja će postati prva dama Srbije.

 

tamara-vucic1


Pa, o Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim da se za novog predsjednika Srbije udala 2013. godine. Njezina ljepota zapela je za oko mnogima kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na Belom dvoru, gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

 

tamara-vucic


Vučić je prije nje bio u braku s Ksenijom Janković s kojom je dobio dvoje djece, a zanimljivo je da niko od srpskih medija nije prenio vijest o njihovom razvodu. ‘Informer’ je tada objavio fotografiju s ‘novom’ suprugom, bez spominjanja prethodnog razvoda, a ‘Blic’ je Tamaru Đukanović Vučić tada predstavio kao Vučićevu suprugu za koju bi svi već trebali znati, piše jedan srpski medij. 


Vučić se nije oglasio po tom pitanju, a čini se da mu niko od srpskih medija nije ni postavio to pitanje… Ili nisu smjeli.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

*************************

Ne propusti na DEPO TV! Humor iz Sarajeva!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook