FOTO/ Legendarni glumac se pojavio u javnosti

Ovako izgleda Ljubiša Samardžić nakon teške operacije mozga

Ekran31.03.17, 08:46h

Ovako izgleda Ljubiša Samardžić nakon teške operacije mozga
Glumac je operisan nakon što je osjetio zdravstvene tegobe, za koje mjesecima unazad niko nije znao, a od trenutka kada je operisan, članovi njegove porodice nisu željeli da otkrivaju o kojoj je dijagnozi riječ

 

Ljubiša Samardžić imao je 3. decembra prošle godine tešku operaciju mozga koja je trajala više sati, nakon koje se uspješno oporavljao na odjeljenju neurologije.

 

Sedmicu dana kasnije, Ljubiša je napustio bolnicu i oporavak nastavio kod kuće, a budući da mu se stanje znatno poboljšalo, sinoć se u društvu svoje supruge pojavio na otvaranju 64. martovskog festivala na kojem je predstavio autobiografski film "Panta rei".

 

ljubisa-samardzic-1

 

Samardžić je bio vidno raspoložen i nasmijan, što su primijetili svi posjetioci festivala koji su pohvalili novi film, ali i iskoristili priliku da se informišu o glumčevom zdravlju.

 

Podsjećanja radi, glumac je operisan nakon što je osjetio zdravstvene tegobe, za koje mjesecima unazad niko nije znao, a od trenutka kada je operisan, članovi njegove porodice nisu željeli da otkrivaju o kojoj je dijagnozi riječ.

 

ljubisa-samardzic

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*******************************************

Ne propustite bonus video na DEPO TV!

 


DEPO
KOMENTARI