Nastup u Cinemas klubu

Večeras ne propustite Sajsi MC i DJ BKO u Sarajevu

DEPO CLUBBING17.03.17, 12:04h

Večeras ne propustite Sajsi MC i DJ BKO u Sarajevu
Uz Sajsi MC, večeras će goste u klubu Cinemas zabavljati i sarajevski DJ Zlijay

 

U petak, 17. marta, u sarajevskom klubu Cinemas (Sloga) će biti održan nastup Sajsi MC i DJ BKO, a goste će uz zvuke 90-ih zabavljati i bh. DJ Zlijay aka Mixmaster Zlee.

 

Sajsi MC je pseudonim Ivane Rašić, koja od 2011. surađuje i nastupa sa DJ BKO-om te neizostavnom Tijanom Rašić koja nastupa pod imenom MC Schweca Rispek.

 

Spot za pjesmu 'Antifa kučke' koji je zbog teksta izazvao burne reakcije na beogradskoj sceni izdali su 2012. godine, a nedugo zatim su uslijedili ništa manje provokativni spotovi za pjesme 'Gledaj' i 'Ti si moj'. 

 

Suradnja sa Rastkom Aksentijevićem se može čuti na tri singla, 'Sa devojkom u shopping mall', 'Dobacuju na ulici' i 'Nana me je naucila bontonp, a 2014. je izašao spot za singl 'Pokvarenica', sa istoimenog EP-a, u izdanju Lampshade media. 

 

U istom periodu ostvaruje suradnju i sa hrvatskom rap grupom Krankšvester sa kojom nam stiže i spot za pjesmu “Liz Taylor”. 

 

Prošle godine izdali su spotove za 'Nadrkano Hodanje', 'Papa' (u saradnji sa Riot 87), 'Došla sam da dam' (u saradnji sa Beatshakers), 'Ajlajner' ( u saradnji sa Minival), 'BOT', a nedavno je izbacila i novi video Lokal beogradizam.


Uz Sajsi MC, večeras će goste u klubu Cinemas zabavljati i sarajevski DJ Zlijay.

 

Ulaznice koštaju 10 KM, a vrata kluba su otvorena od 20 sati.

 

 

(DEPO PORTAL/ dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook