FOTO&VIDEO/ Sirotinja uzvraća udarac

Čovjek koji će uzdrmati Vučića i Srbiju: Ljubiša Preletačević Beli u pohodu za predsjednika države

Front09.03.17, 13:13h

Čovjek koji će uzdrmati Vučića i Srbiju: Ljubiša Preletačević Beli u pohodu za predsjednika države
Grupa građana Sarmu probo nisi nastala je iz potrebe sprovođenja konačne i potpune banalizacije javnog života i političkog sistema u sadašnjem obliku, i stvaranju građanske uprave zasnovane na načelima kompetentnosti, etike i ličnog integriteta

 

Zapamtite ime Ljubiša Preletačević Beli, jer taj mladić opasna je konkurencija Aleksandru Vučiću na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji. Lider mladenovačke stranke Sarmu probo nisi (SPN), čije je pravo ime Luka Maksimović, prije svega nekoliko dana,počeo je da prikuplja potpise za kandidaturu za predsjednika Srbije, i za samo tri dana, kako tvrdi, skupio je 46.000 potpisa!

 

ljubisa-preletacevic-beli-1


Budući da je na pragu da prikupi dovoljan broj potpisa za kandidaturu za prvog čovjeka susjedne nam države, Preletačević samouvjereno poručuje:


"Očekujem pobjedu u prvom krugu! Ljubi čika."

 

Ljubiša Preletačević Beli je u politiku ušao prošle godine kada je napravio izborni bum u beogradskoj Opštini Mladenovac i postao prava senzacija kada je njegova izborna lista zauzela drugu poziciju na lokalnom nivou, odmah iza liste Aleksandra Vučića. Ovaj fiktivni političar tada je dobio pet hiljada glasova i 13 mandata u lokalnoj skupštini.

 

ljubisa-preletacevic-beli

 

Da takav rezultat postigne izborna lista koju predvodi izmišljeni lik fenomen je sam za sebe. Dokaz da je politika u Srbiji puna apsurda, a građani očajni zbog nedostatka 'novih političkih snaga' i kvalitetnog vodstva.

 


Grupa građana Sarmu probo nisi, kako piše na njihovoj Facebook stranici, nastala je iz potrebe sprovođenja konačne i potpune banalizacije javnog života i političkog sistema u sadašnjem obliku, i stvaranju građanske uprave zasnovane na načelima kompetentnosti, etike i ličnog integriteta.

 

ljubisa-preletacevic-izbori

 

- Predstavnici smo generacije rođene u vreme uvođenja višepartijskog sistema u Srbiji, savremenici hronologije političkog besmisla ceo svoj život. Zbog toga smatramo da je neophodno da se takav sistem dovede do apsurda, pa će naša fiktivna odbornička lista (SPN), na čelu sa mitskim liderom Ljubišom Preletačevićem Belim - učestvovati na predstojećim izborima, koji su zakazani za 2. april i pokušati da pridobije što širu podršku građana.


Stoga, Vučiću, čuvaj se Belog!

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook