Traga se za počiniteljima

Filmska pljačka u Drvaru: Upali u banku, pokupili novac i ranili policajca

Hronika03.03.17, 11:58h

Filmska pljačka u Drvaru: Upali u banku, pokupili novac i ranili policajca
Nakon vatrenog okršaja, nepoznate osobe su se udaljile u motornom vozilu ''audi'', koje je ubrzo pronađeno zapaljeno na prevoju Oštrelj kod Drvara

 

Djelatnik Policijske postaje Drvar ranjen je jutros prilikom sprječavanja pljačke Intesa Sanpaolo banke u Titovoj ulici u Drvaru - izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

 

 Dojavu o razbojništvu drvarska policija zaprimila je jutros oko 7:30 sati. Izlaskom na mjesto događaja policija je zatekla nepoznate osobe koje su na njih pucale, pri čemu je jedan policajac zadobio prostrijelnu ranu i trenutno se nalazi u Županijskoj bolnici u Livnu. 

 

 Nakon vatrenog okršaja, nepoznate osobe su se udaljile u motornom vozilu "audi", koje je ubrzo pronađeno zapaljeno na prevoju Oštrelj kod Drvara.

 

 Još se ne zna koliki je iznos novca otuđen.

 

 O ovom događaju MUP HBŽ-a informirao je kolege Unsko-sanske županije i Republike Srpske.

 

 Voditelj Odjela kirurgije u Livnu dr. Branko Perić za Fenu je kazao kako je ranjeni policajac izvan životne opasnosti, te je prebačen u KBC Split.

 

 - On je zadobio prostrijelnu ranu kroz abdomen, a metak je oštetio kičmene kralješke i bubreg. Međutim, u stabilnom je stanju. Trenutno su mu noge oduzete, ali nije oštećen spinalni kanal pa bi mu se funkcije u nogama trebale vratiti  - kazao je dr. Perić.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook