PJEVAČICA POTPUNO PROMIJENILA ŽIVOT

Zaljubljena do ušiju: Zbog ovog momka prijatelji napustili Gogu Sekulić

Showbizz20.02.17, 10:42h

Zaljubljena do ušiju: Zbog ovog momka prijatelji napustili Gogu Sekulić
- Uvijek sam bila tu za druge ljude, a sebe sam zapostavljala. Sada mi se desila prava ljubav i Uroš i ja smo promijenili naše živote - rekla je pjevačica


Goga Sekulić trenutno živi na relaciji Beograd-Cirih, s obzirom na to da se preselila kod vjerenika Uroša Domanovića Švicarsku, ali je posao veže za Srbiju.


Pjevačica je stigla u Beograd, gdje će boraviti narednih nekoliko dana. Ona priznaje da joj se život, otkad je s Urošem, potpuno promijenio ali ne krije da se razočarala u brojne prijatelje.

 

goga-sekulic-i-uros


- Uvijek sam bila tu za druge ljude, a sebe sam zapostavljala. Sada mi se desila prava ljubav i Uroš i ja smo promijenili naše živote - rekla je pjevačica u emisiji "Premijera specijal" i dodala:


- Pravi, dugogodišnji prijatelji uvijek su uz mene. Imamo i prijatelje koji dolaze kod nas u Cirih, to je OK. Razumiju ljudi moju situaciju, da živim u inostranstvu, volimo se i poštujemo i dalje. Ipak, nekima to ne odgovara, ispada da je Uroš mene ukrao od njih, pa su se distancirali, prenosi Expressmag.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook