foto/ to se zove ljubav

Sve pjesme je posvetio njoj: Ovo je Bajagina supruga s kojom već tri decenije dijeli dobro i zlo

Showbizz16.02.17, 11:24h

Sve pjesme je posvetio njoj: Ovo je Bajagina supruga s kojom već tri decenije dijeli dobro i zlo
Momčilo i Emilija su u u braku od 1989. godine, a prije toga su se zabavljali sedam

 

Momčilo Bajagić Bajaga rietko se pojavljuje u javnosti, osim ako mine neki muzički povod, a sinoć se pojavio na premijeri filma "Biser Bojane" i to sa suprugom Emilijom.



Momčilo i Emilija su u u braku od 1989. godine, a prije toga su se zabavljali sedam. Naredne godine dobili su sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

 

emilija-bajagic

 

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Inače njihova ljubavna priča je počela u jednom autobusu u Zemunu, a ostalo je istorija. Kako je jednom prilikom priznao, sve pjesme je posvetio Emi.

 

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam devojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pesme, ne bi me ni voleli - rekao je prije nekoliko godina Bajaga u intervjuu za "Novosti".

 

emilija-i-momcilo-bajagic

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook