VIDEO/ bolje spriječiti, nego liječiti

Od danas svaki dan na DEPO Portalu: 'Ordinacija' - nova emisija o zdravlju i zdravom životu

Lifestyle13.02.17, 12:35h

Od danas svaki dan na DEPO Portalu: 'Ordinacija' - nova emisija o zdravlju i zdravom životu
Svaka epizoda traje 30 minuta i emituje se svakog radnog dana, a serijal je zamišljen kao edukativna forma koja obrađuje aktuelne teme iz oblasti medicine, psihologije, farmacije, ishrane, rekreacije, a konceptualno prilagođene današnjem načinu života

 

 

 

DEPO Portal u saradnji sa kompanijom Globart Media Production od danas počinje emitovanje nove sezone serijala o zdravlju i zdravom životu pod nazivom “Ordinacija”.  


Svaka epizoda traje 30 minuta i emituje se svakog radnog dana, a serijal je zamišljen kao edukativna forma koja obrađuje aktuelne teme iz oblasti medicine, psihologije, farmacije, ishrane, rekreacije, a konceptualno prilagođene današnjem načinu života.


Osim savjeta koje će gledaocima davati stručnjaci iz pomenutih oblasti, u serijal je uključen i koncept igranog programa, tako da se u ulozi narodnog učitelja Vase Pelagića pojavljuje doajen ex-jugoslavenskog glumišta Toma Kuruzović.


Sastavni dio svake epizode je i serija o zivotu i radu gospođe Marie Treben, rađena po motivima čuvene knjige “Zdravlje iz Božije apoteke” (prodata u tiražu od preko 10.000.000 primjeraka).


Redovna rubrika emisije "Ordinacija" je i "lake vježbe" koje pokazuju najpoznatiji sportisti svijeta, a rodom ili porijeklom sa prostora bivše Jugoslavije.


Voditeljic emisije je dr Nada Macura, a ekipu saradnika, u realizaciji serijala, predvode dvije najpoznatije američke slikarke, Kim Jacobs i Janet Kruscamp, i ruski slikar Stanislav Zukov.

 

Prethodne epizode iz nove sezona, kao i sve naredne koje se budu emitovale, možete pratiti na DEPO TV-u na računarima, Smart TV-u i mobilinim aplikacijama, kao i na zvaničnom You Tube kanalu DEPO TV.  

 

Pogledajte današnju epizodu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook