video/ stručnjaci za govor tijela tvrde

Inauguracijski ples i ponašanje otkrivaju da tu nema ljubavi: Melania je Trumpu samo seksualni objekt?

Showbizz25.01.17, 11:18h

Inauguracijski ples i ponašanje otkrivaju da tu nema ljubavi: Melania je Trumpu samo seksualni objekt?
Stručnjaci za govor tijela koji su analizirali dan inauguracije Donalda Trumpa tvrde da je za njega supruga Melania samo objekt


Stručnjakinje za govor tijela složile su se kako je Melania Donaldu samo objekt te kako u njihovom odnosu nema ljubavi i topline.

 

Stručnjaci za govor tijela koji su analizirali dan inauguracije Donalda Trumpa tvrde da je za njega supruga Melania samo objekt. Ne prestaje hajka na Trumpa, a analizira se svaki njegov korak. Nema tko nije digao glas protiv Trumpa- piše Dnevnik.hr.


Independent piše kako su svi odmah primijetili hladan odnos između Trumpa i Melanije, a posebno u usporedbi s obitelji Obama. Susan Constantine, stručnjakinja za govor tijela, izjavila je kako "u tom odnosu nema nikakve topline ili prave ljubavi".



Slaže se i stručnjakinja Patti Wood, koja tvrdi da je njihov ples indikativan za vezu koja nije u ravnoteži. "Donald ju je privlačio sebi na seksualan način, kontaktirajući s njenim područjem zdjelice dok je jasno kako se ona od njega tijelom plesa malo i odmicala", kazala je Patti.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook