video/ estetski zahvati prve dame sad

Hirurzi složni: Kod Melanie sve izgleda prirodno... A evo i gdje su sve injekcija i nož odradili svoje...

Showbizz24.01.17, 12:39h

Hirurzi složni: Kod Melanie sve izgleda prirodno... A evo i gdje su sve injekcija i nož odradili svoje...
Oko Trumpa vladaju podijeljena mišljenja, no kada je na tapeti prva dama, većina se slaže - izgleda fantastično

 

Oko Trumpa vladaju podijeljena mišljenja, no kada je na tapeti prva dama, većina se slaže - izgleda fantastično.


Oko Trumpa vladaju podijeljena mišljenja, no kada je na tapeti prva dama, većina se slaže - izgleda fantastično. Slovenka Melania Knavs na inauguraciji 45. predsjednika Amerike sve je ostavila bez daha.  ''Ona je nevjerojatno zgodna žena'', rekao je Hal Rubenstein, modni kritičar. ''Nevjerojatno jednostavna, profinjena. To je njezin stil. Ona ne želi riskirati. Oblači se na pametan, sofisticiran i urban način'', dodao je Hal.
 


Donaldova 24 godine mlađa supruga izjavila je da je potpuno prirodna, no struka tvrdi drugačije. Ipak, imala je granicu pa ne izgleda nakaradno.''Kod gospođe Trump apsolutno se može reći da sve što je rađeno, je rađeno vrlo dobro i ona ne izgleda operirano. To je najbitnije, ona izgleda i dalje prirodno'', rekao je dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med., estetski kirurg.

 

melania-trump



Sljedeća Melanijina rođendanska torta imat će 46 svjećica, no njezino vam lice to nikada ne bi odalo. Zaglađeni ten bez bora održava ubrizgavanjem injekcija botoxa, ali i masnog tkiva. ''Botox se najčešće radi na čelu da se izbjegnu ili korigiraju bore na čelu, međutim popunjavanje jagodica ili ispravljanje podočnjaka, to se radi vlastitim masnim tkivom ili eventualno filerima'', dodao je Mislav.  Upečatljiv dio lica svakako je nos. I on je kod nove prve dame bio na remontu. ''Jedno suženje, koliko nosnog hrpta, takozvanog središnjeg dijela nosa, toliko vjerojatno i nosnog vrška, i vrlo se često kod takvih situacija, nosni vršak, odnosno cijeli nos, malo skraćuje podizanjem nosnog vrška'', rekao je Mislav Gjurić.


 

Više pogledajte u prilogu IN magazina OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook