romantika ili pragmatika?

Ljubav ima svoje načine: Volite li ga više srcem ili glavom?

ŽENA iN13.01.17, 18:46h

Ljubav ima svoje načine: Volite li ga više srcem ili glavom?
Saznajte jeste li zaljubljeni u ideju partnera i sliku koju predstavlja, ili u njega kao osobu



Jeste li više romantični ili pragmatični?

 

Saznajte jeste li zaljubljeni u ideju partnera i sliku koju predstavlja, ili u njega kao osobu.


Volite li njega ili ideju njega?

 

Neke stvari teško priznajemo sami sebi, a ovo je jedna takva stvar. Možda ste se u njega zaljubili instantno, ludo, svim srcem, a možda... Možda ste zaljubljeni u cijelu sliku koju on predstavlja, u sliku koju vam prikazuje vaš mozak, ali da zapravo niste zaljubljeni u njega. Možda vam se više sviđa njegov potencijal i to kako ga drugi gledaju, nego on sam- piše Cosmopolitan.hr.

 

Izluđuje li vas njegova osobnost?

 

U početku veze, partneri uvijek daju samo najbolje od sebe, no kako vrijele lagano prolazi, tako na vidjelo izlaze i neke stvari koje prije nismo imali prilike primjetiti. Imate li lagane napade bijesa zbog njegovog ponašanja ili vam je jednostavno neshvatljivo i odbojno iz bilo kojeg razloga, moguće je da ga volite upravo glavom, ali ne i srcem.

 

Cijenite li ga kao osobu?

 

Kada nekoga volite, to znači da volite tu osobu kakva god ona je. Sa svim manama, i vrlinama. A ne unatočn njenim manama. Želite li ga konstantno mijenjati, niste iskreno zaljubljeni u njega. Ili barem ne srcem. Ljubav, ona prava, bi trebala biti nešto drugo, ali nikako borba između želja i stvarnosti.

 

Osjećate li kemiju?

Možda on uvijek uspije pogoditi prave riječi, uvijek je tu kad vam je potrebna utjeha, nema stvari u kojoj se ne možete osloniti na njega, no bitno je pitanje osjećate li kako između vas frcaju iskre? Naravno da nikada neće frcati onim intenzitetom kao u prvim danima veze, no ako imate posla s pravom ljubavi, osjetit ćete leptiriće, barem ponekad. I tu kemiju koja vas je i privukla!

 

Djeluje li savršeno samo na papiru?

 

Možda imate pravi pravcati popis s osobinama koje tražite kod frajera. Uredno ispisan, na A4 papiru, ukrašen srčekima i pažljivo posložen. I možda on zadovoljava baš sve navedene kriterije. Od stupnja obrazovanja, odnosa s prijateljima, ambicija do pogleda na život, no unatoč tome, jednostavno imate osjećaj da nešto ipak nedostaje i da to nije to. Da, tada ga vjerojatno volite samo glavom, ali ne i srcem.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook