FOTO/ 16 GODINA NAKON TITULE MISS

Sretno udata i majka troje djece: Kako danas izgleda nekada najljepša djevojka BiH Ana Mirjana Račanović?

ŽENA iN05.01.17, 11:42h

Sretno udata i majka troje djece: Kako danas izgleda nekada najljepša djevojka BiH Ana Mirjana Račanović?
Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a za BN televiziju kaže da se divi ženama koje uspijevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru. Za sada je njen izbor da bude 24 sata majka

 


Ni 16 godina poslije izbora na kome se okitila lentom najljepše nije prestalo interesovanje javnosti za ovu lijepu ženu. Njeno ime je Ana Mirjana Račanović, a javnost je pamti kao zasigurno jednu od najljepših Miss postratne Bosne i Hercegovine.   

 

Iako u medijima nije prisutna već nekoliko godina, na brojnim portalima često se mogu naći komentari i pitanja gdje je i šta radi.


Njen odgovor na ovo je "da je posle titule najljepše dobila po njoj najljepšu titulu ikada, a to je majka". Suprug Alen, sinovi Adrijan i Aleksandar i kćerka Anđela najveće su bogatstvo koje posjeduje.

 

ana-mirjana-racanovic-i-djeca


Iako godinama živi u Njemačkoj, veoma često dolazi u Bijeljinu u posjetu rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vrijeme praznika obavezno je da budu u domovini gdje je, kako kaže, sve drugačije i ima dušu.


Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a za BN televiziju kaže da se divi ženama koje uspijevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru. Za sada je njen izbor da bude 24 sata majka.


Razgovor sa nekadašnjom sugrađankom donosi BN TV koji možete čitati OVDJE.  

 

ana-mirjana-racanovic

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


DEPO
KOMENTARI