procurile mračne tajne

Partner Georgea Michaela šokirao: Jedino što je htio je bilo umrijeti, nekoliko se puta pokušao ubiti

Showbizz01.01.17, 16:01h

Partner Georgea Michaela šokirao: Jedino što je htio je bilo umrijeti, nekoliko se puta pokušao ubiti
Nekoliko dana prije Daily Star je objavio priču neimenovanog prijatelja pjevača, zbog koje je vjerojatno Fawaz tako reagirao

 

FADI FAWAZ, frizer i partner pokojnog glazbenika Georgea Michaela nekoliko dana nakon njegove smrti otkrio je da se Michael pokušao nekoliko puta ubiti. Njegovo tijelo u krevetu doma u Oxfordshireu pronašao je upravo Fadi, koji ga je došao probuditi da zajedno odu na božićni ručak.

 

"Ne znam tko je taj neugodni bliski Georgeov prijatelj, ali ja sam bio s njim u vezi sve dok ga nisam našao mrtvog u krevetu. Jedina stvar koju je George htio bila je umrijeti. Nebrojeno se puta pokušao ubiti… I napokon je uspio. Jako smo se voljeli i bili smo zajedno skoro 24 sata", napisao je Fawaz na Twitteru.

 

Nakon toga je njegov profil na Twitteru nestao i te objave više nisu dostupne. Prije kraja 2016. objavio je još jednu stvar, fotografiju srednjeg prsta sa šljokicama uz koju je napisao: "Mrzim te 2016. iz na duše".

 

Nekoliko dana prije Daily Star je objavio priču neimenovanog prijatelja pjevača, zbog koje je vjerojatno Fawaz tako reagirao.

 

"Rekli su nam da će policija ovog tjedna razgovarati i s Fadijem, ili u njegovom domu ili u policijskoj postaji. Dali su mu da nekoliko dana žaluje, ali žele istražiti jesu li Georgeovu smrt skrivile droge i lijekovi, dok se Fadi još svega sjeća. Sumnja se da je smrt povezana s uzimanjem droga, pa policija želi istražiti kako ju je nabavljao", rekao je izvor.

 

U petak je objavljeno da će se obaviti toksikološki testovi kako bi se utvrdilo je li Michael u krvi imao nedozvoljene supstance, a nalazi će biti gotovi za nekoliko tjedana. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook