Video / Nespretna vojvotkinja od Cambridgea

Jedan detalj privukao pažnju: Zašto Kate Middleton uvijek nosi flaster?

Showbizz29.12.16, 09:27h

Jedan detalj privukao pažnju: Zašto Kate Middleton uvijek nosi flaster?
Britanski mediji u posljednjih mjesec dana raspravljaju upravo o – kraljevskom flasteru


Sudeći prema njezinim besprijekornim outfitima, Kate Middleton poznata je kao utjelovljenje elegancije s uvijek savršeno manikiranim noktima.

  
No čini se da vojvotkinja od Cambridgea ima problema s posjekotinama, budući da ju često možemo vidjeti s flasterom na ruci.


Da, dobro ste pročitali, britanski mediji u posljednjih mjesec dana raspravljaju upravo o – kraljevskom flasteru. Flaster na Kateinoj ruci privukao je pozornost britanskih medija nakon što se pojavila s njime dan nakon što je prisustvovala premijeri filma ‘Fantastični mačak Bob’, gdje je upoznala slavnog mačka.

 

kate-middleton-flaster

 

No možda jadni Bob ipak nije kriv, budući da je vojvotkinja u raznim prigodama viđena sa spornim flasterom, bilo na lijevoj, bilo na desnoj ruci. I tako već godinama.

 

Tako je 2008. viđena s flasterom na desnoj ruci dok je izlazila iz jednog noćnog kluba u Londonu. Flaster je krasio njezinu lijevu ruku i na Božić 2016. U novembru je također imala flaster na lijevoj ruci prilikom posjete jednom centru za žene.

 

A samo par sedmica kasnije, vojvotkinja je viđena s drugim flasterom na drugom mjestu na dječjoj zabavi u Natural History Museum.

 

Kada su novinari upitali o čemu je riječ, iz Buckinghamske palače dobili su odgovor da ‘nemaju komentara o flasteru’.

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook