FOTO/ NABACIO NOVI IMIDŽ

Prvi put u javnosti nakon skandala na Eurosongu: Almir Ajanović vratio se iz Švedske skoro neprepoznatljiv...

Showbizz14.12.16, 12:15h

Prvi put u javnosti nakon skandala na Eurosongu: Almir Ajanović vratio se iz Švedske skoro neprepoznatljiv...
- Ne krijem se ni od koga! To je samo moj novi imidž, kaže Ajanović

 

Incident koji se desio pred odlazak naše ekipe na Eurosong, kada je došlo do fizičkog obračuna između Almira Ajanovića i repera Jale. zasjenio je sam taj veliki događaj.


Ajanović, kao jedan od glavnih krivaca što je incident izbio, isključen je iz ekipe tako da se s ostatkom bh. Eurosonga nije pojavio u Štokholmu.


No, čini se da ga je to opametilo, pa se povukao iz javnosti kako bi radio i stvarao u miru i tišini. Jedno vrijeme se preselio u Švedsku gdje je svojevremeno i živio, no ipak vratio se u Sarajevo gdje iz svog studija "Tempo" "izbacuje" sve same hitove, piše Express.ba.


A kada smo ga prije nekoliko dana sreli u Hayat produkciji, nismo ga "onako na prvu" mogli ni prepoznati. Sa velikom bradom i naočalima, bio je totalno neprepoznatljiv ne samo za nas, nego i za se ostale koji su se u tom momentu našli tu. Brada je totalno promijenila njegov lični opis.

 

almir-ajanovic


To mu je, kaže, sada novi imidž a nije ni loše, s osmijehom na licu kaže, da ga ne prepoznaju. Ipak, nije mogao prevariti Amelu Karačić s Hayata koja nam reče ma kako da se maskira, Almira odaju njegove oči.


- Ne krijem se ni od koga! To je samo moj novi imidž - kroz smijeh je dodao Ajanović.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook