foto i video/ prepuna dvorana i odlično raspoloženje

Koncert za pamćenje u Sava centru: Halid Bešlić bacio publiku u sevdah!

Showbizz04.12.16, 16:10h

Koncert za pamćenje u Sava centru: Halid Bešlić bacio publiku u sevdah!
Halid Bešlić uspio je da još jednom potvrdi titulu kralja sevdaha spektakularnim koncertom 3. decembra u prepunoj dvorani “Sava centra”

 

- Konačno mi se ostvario san da ovde i zapjevam - obratio se na samom početku solističkog koncerta Halid Bešlić publici, u prepunoj dvorani Sava centra.



Halid Bešlić uspio je da još jednom potvrdi titulu kralja sevdaha spektakularnim koncertom 3. decembra u prepunoj dvorani “Sava centra”.

 

halid-beslic-2

 

Legendarni umjetnik dočekan je ovacijama, a publika je već od prvih taktova sa njim pjevala uglas sve hitove koje je tokom bogate karijere snimio, poput “Beograđanke“, “Hej zoro, ne svani“, “Prvi poljubac“, “I zanesen tom ljepotom” i mnoge druge.

 

Pogledajte šta je Halid rekao uoči samog koncerta OVDJE

 

Iako su mnogi očekivali da će megahit “Miljacku” otpjevati sa svojim prijateljem, srpskim vicepremijerom Ivicom Dačićem, šef diplomatije je opravdano bio spriječen, jer je morao da otputuje na Kubu.

 

– Dobro veče, Beograde, donosim vam pozdrave iz Sarajeva. Izuzetno sam sretan što vas vidim u ovolikom broju i ovakvom raspoloženju. Ova sala je hram u kome sam dobio svoju najveću nagradu u životu, i konačno mi se ostvario san da ovde i zapjevam – poručio je Bešlić publici.

 

U koncertu su uživali: Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom, Neda Ukraden, Milica Dabović sa dečkom Simonom, Maja Sabljić, Branka Sovrlić i mnogi drugi.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook