NAKON GODINU I PO SARADNJE

Danko Delibašić: Zašto sam napustio Face TV?

Lifestyle02.12.16, 22:43h

Danko Delibašić: Zašto sam napustio Face TV?
Trenutno je bez posla, ali je najsretniji jer svoje vrijeme provodi s kćerkicom Liviom, koja je u avgustu proslavila prvi rođendan, a koju je dobio s bh. glumicom Monom Muratović

 

Danko Delibašić nije više član Face televizije. Naime, nekadašnji košarkaš, a već izvjesno vrijeme voditelj, na ovoj TV stanici radio je više od godinu i po, a onda je, kako je ispričao za Avaz, došlo do zajedničkog rješenja - da se okonča njihova saradnja.
 

Trenutno je bez posla, ali je najsretniji jer svoje vrijeme provodi s kćerkicom Liviom, koja je u avgustu proslavila prvi rođendan, a koju je dobio s bh. glumicom Monom Muratović.


Prekrasan period


- Sada je sve potpuno drugačije i to je ono što mi je nedostajalo, posebno kroz posao novinara. Dvadeset i četiri sata provodimo zajedno i zaista je malo reći da uživamo. Prolazimo intenzivan period upoznavanja, druženja, stvaramo odnos koji će trajati čitav život. Svaki dan se više zaljubljujem u nju. Ovo je prekrasan period za mene - govori Delibašić.


Za Avaz kaže i da je već imao nekoliko ponuda za posao, no nijedna nije bila konkretna.


- Gledam koje su mi najbolje opcije i mogućnosti. Vidjet ću još malo, ne bih rekao da sam se ulijenio, ali sam sebi dao više vremena da razmislim šta je to što bi me konkretno ispunilo. I kada imaš porodicu, naravno, moraš o svemu razmisliti 15 puta u odnosu na ono što trebaš kada si sam i kada nemaš tu vrstu obaveze - dodaje Danko.


Nastavak razgovora pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook