Znakovi koji ga odaju

Dobar za zabavu, ali ne i 'na duge staze': Evo kako prepoznati muškarca koji nije za vezu i brak

Lifestyle28.11.16, 19:26h

Dobar za zabavu, ali ne i 'na duge staze': Evo kako prepoznati muškarca koji nije za vezu i brak
Iako sebi ovo uvijek odbijamo priznati, jednom kada nam frajer kaže da nije spreman za vezu, trebali bismo mu vjerovati. On doista ne misli da biste vi svejedno trebali pokušati razuvjeriti ga, niti biste vi njegove riječi trebali shvatiti kao izazov


Ako vam kaže da nije spreman za vezu, vjerujte mu i nemojte da kasnije bude 'mislila sam'...


Vrijeme je da prestanete gubiti dragocjene godine svojeg života koje ne vode nikuda, s frajerima koji ni ne žele da vas odvedu u nekom konkretnom smjeru. Postoje frajeri koji su ok za dejtanje i povremena druženja, ali nikako nemaju potencijal za vezu na duge staze. A ovo je 9 takvih tipova na koje ne biste trebali gubiti previše vremena!

 

1. Frajer koji odgovara samo kada to njemu odgovara. Neke vaše poruke potpuno izignorira, na neke druge odgovori za par sekundi, a sve ovisi o tome kako je tog dana raspoložen i nimalo mu nije stalo kako se zbog njegovih promjena raspoloženja osjećate vi. On ne razumije koncept dosljednosti.

 

2. Frajer s kojim izlazite jer odlično izgleda. I ako ćemo biti brutalno iskreni, kao i vi sami, to je jedino špozitivno što o njemu možete reći. Kao osoba baš i nije za pohvaliti se, a intelektualno niste ni najmanje kompatibilni. Nemojte zaboraviti da njegovo lice neće zauvijek izgledati tako kako izgleda sada, dok će njegov karakter i ponašanje 99,9% ostati isti.

 

3. Frajer koji se neprestano hvali svojim super bogatim društvenim životom. Nije vam za početak uopće jasno čime se točno bavi - je li on promotor nekog kluba? Lord? Jednostavno dečko koji obožava izlaske i zabavu? Možda na prvu djeluje zabavno, ali mogao bi malo usporiti s clubbingom i malčice odrasti. 

 

4. Frajer s kojim je nemoguće išta se dogovoriti. Načelno, stalno se nešto dogovarate - što biste i kuda sve mogli, kada, kako, zašto... No osim što mu trebaju tjedni i mjeseci da se za nešto odluči, jednom kada odluku donese, uvijek se dogodi nešto što iskrsne i zbog čega vam planovi propadnu. I to vam javi u najgori mogući tren, otprilike kada ste već na putu do njega...

 

5. Dečko koji neprestano inzistira 'kako su kondomi neugodni'. Neugodne su i spolno prenosive bolesti, a neugodna je i trudnoća, posebice kada je neplanirana. 

 

6. Frajer koji 'nije spreman za vezu'. Iako si ovo uvijek odbijamo priznati, jednom kada nam frajer kaže da nije spreman za vezu, trebali bismo mu vjerovati. On doista ne misli da biste vi svejedno morali/trebali pokušati razuvjeriti ga, niti biste vi njegove riječi trebali shvatiti kao izazov. 

 

7. Frajer koji je malo vruć, pa malo hladan, pa malo bi, pa malo ne bi. Jedne se minute ponaša kao da ste žena koju je čekao cijeli život, a već iduće se ponaša kao da mu je potpuno svejedno. Vi zapravo većinu vremena nemate pojma što se događa i kako stvari zapravo stoje!

 

8. Frajer koji stalno ponavlja kako napredujete prebrzo. Piće jednom tjedno doista se računa kao prebrzo ovih dana? Da se krećete imalo sporije, doslovno biste se kretali unatrag...

 

9. Frajer koji se stalno dopisuje s vama, ali kojeg nikad ne vidite uživo. Doslovno na prste jedne ruke možete nabrojati koliko ste ga puta vidjeli uživo. Palo vam je napamet i da bi mogao biti seksi vampir pa se zato skriva. Zaboravite i svajpajte ulijevo! Treba vam partner, a ne frend za dopisivanje.

 

(Cosmo.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook