Video / Riješena misterija

Ovo je tajna uvijek postojane frizure Donalda Trumpa

Showbizz17.11.16, 18:17h

Ovo je tajna uvijek postojane frizure Donalda Trumpa
Osebujni poduzetnik imao je i operaciju kojom je želio postići bujniju kosu, a kada se to pokazalo velikim neuspjehom, navodno je čak fizički napao bivšu suprugu Ivanu jer bolni zahvat nije donio željene rezultate i prekrio ćelava područja

 

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump po mnogočemu je kontroverzna osoba, a i prije nego je ušao u utrku za prvog čovjeka SAD-a u javnosti se često raspravljalo o njegovoj specifičnoj frizuri


Sedamdesetogodišnji Donald Trump oduvijek ima istu frizuru i godinama se govori o tome da nosi tupe, a frizerka i kozmetičarka Caroline Mitgang pobliže je proučila njegovu kosu i za Quartz opisala kakvu to frizuru tačno ima novi predsjednik Amerike.


Osebujni poduzetnik imao je i operaciju kojom je želio postići bujniju kosu, a kada se to pokazalo velikim neuspjehom, navodno je čak fizički napao bivšu suprugu Ivanu jer bolni zahvat nije donio željene rezultate i prekrio ćelava područja. Ova je nezgodna priča objavljena 1993. godine u knjizi 'Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump'. Iako je Ivana navodno sve to sama ispričala, poslije je rekla da ništa od toga nije istina, a isto su u javnosti govorili Donald Trump i njegov advokat.


Svjestan da je njegova frizura vrlo zanimljiva javnosti, Trump je nedavno popustio voditelju NBC-jeve emisije 'Tonight Show', Jimmyju Fallonu, dopustivši da mu malo razbaruši kosu. 

 


U tom se trenutku vidi da su pramenovi zapravo dugi i začešljani unatrag pa se čini da ipak nema tupe. A to misli i Caroline Mitgang te smatra da je Trump rijetku kosu nadogradio umecima odnosno ekstenzijama. 


'Njegova frizura, koja izgleda kao da na glavi ima topli zimski šešir izrađen od šećerne vune, zapravo je nastala agresivnim začešljavanjem', kaže Mitgang i dodaje da je to možda i najbolje jer ako Trump skrati kosu, šiške će mu se zalijepiti na čelo pa će biti ne baš tako lijepa verzija Georgea Clooneyja iz 90-ih godina prošlog stoljeća. 


Prije nekoliko godina kontroverzni milijarder za magazin Rolling Stone otkrio je kako održava frizuru. Umetke očekivano nije ni spomenuo, ali je pohvalio svoj stajling: 'OK, ono što radim je - operem kosu šamponom, zatim je pustim da se osuši sama od sebe. To traje oko sat vremena. Češljam li kosu prema naprijed? Ne, ne češljam je prema naprijed. Kombiniram malo naprijed, malo straga. Na isti način održavam frizuru već godinama. Zapravo uopće nemam lošu frizuru.'


(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook