U klubu Cinemas Sloga

Jazz i rap u paketu: Marčelo i 'Napeti Quintet' nastupaju u Sarajevu

DEPO CLUBBING08.11.16, 10:20h

Jazz i rap u paketu: Marčelo i 'Napeti Quintet' nastupaju u Sarajevu
Organizatori napominju da je interesovanje za koncert veliko, te da je prvi kontigent ulaznica po cijeni od 8 KM već skoro rasprodan

 

U petak 11.11. u sarajevskom klubu Cinemas Sloga vas očekuje nesvakidašnji koncert Marčela i njegovog benda Napeti Quintet. 

 

Organizator koncerta naglašava da će se ovog puta Marčelo sarajevskoj publici predstaviti u malo drugačijem svjetlu nego je to bilo prethodnih godina, jer Marčelo uz Napeti Quintet obećava nezaboravno iskustvo uz fuziju hip hopa, Marčelovog zaštitnog znaka, i jazza.

 

Sam Marčelo kaže da je koketiranje sa jazzom bilo prisutno već u nekim pjesmama sa drugog albuma te da je jazz postao dragi poznanik sa kojim se rado susreće.

 

Marčelo je oduvijek eksperimentisao sa različitim zvucima u svojoj muzici, te je upravo zbog te raznolikosti uspio i probio se na sam vrh muzičke scene u regionu. 

 

Na koncertu u klubu Cinemas ćete uživati u slušanju njegovih rap pjesama ali u jazz varijanti uz pomoć istaknutih jazz umjetnika koji će za ovu priliku nastupati pod nazivom "Napeti Quintet", po ugledu na Marčelov najslušaniji album "Napet šou". 

 

Organizatori napominju da je interesovanje za koncert veliko, te da je prvi kontigent ulaznica po cijeni od 8 KM već skoro rasprodan. 

 

Ulaznice za koncert možete nabaviti na web servisu kupikartu.ba, u klubu Cinemas i caffe baru Hag. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook