FOTO/ Od 11. novembra spreman za kupce

Spektakularno otvorenje BINGO City Center-a u Tuzli: Stižu Zara, Swarovski, Koton, Pull & Bear, Lindex...

Biznis Klub07.11.16, 15:19h

Spektakularno otvorenje BINGO City Center-a u Tuzli: Stižu Zara, Swarovski, Koton, Pull & Bear, Lindex...
Svečano otvorenje BINGO City Center-a u Tuzli biće obilježeno nastupima Amela Ćurića i Hari Mata Harija, zabavnim igrama i animacijama za sve članove porodice, a čekaju vas i nevjerovatni popusti, koje će ići i do 50% te posebne ponude u trgovinama.

 

Svečano otvorenje BINGO City Center-a u Tuzli biće obilježeno nastupima poznatih muzičara Amela Ćurića i Hari Mata Harija, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve članove porodice. Kao šlag na torti čekaju vas i nevjerovatni popusti, koje će ići i do 50%, ali i posebne ponude u trgovinama.

 

bingo-centar-tuzla-2

 

Proslava će biti upriličena 11. novembra, kada sve posjetioce ovog centra očekuju sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije, od mađioničara, klovnova, lova na blago, do kreativnih radionica za djecu. Amel Ćurić nastupit će od 18 h, dok Hari Mata Hari na scenu izlazi od 20 h. 

 

bingo-centar-tuzla-1

 

Na 'mjestu gdje želje ožive', posjetioce će čekati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Brunswick Bowling, Retro, Sport Vision, Bershka, Koton, Terranova, Pull & Bear, Lindex, Deichman, Stradivarius, Buzz, Tom Tailor, Orsay, Piazza Italia, Swarovski, ali i mnogi drugi. 

 

bingo-centar-tuzla-3

 

Bingo je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u oblasti maloprodaje, koja je za 23 godine postojanja izgradila mrežu koja danas broji stotinu osamdeset poslovnih jedinica i koja je postala prepoznatljiva po odličnim cijenama. Investicija u shopping centar je novi poslovni poduhvat kojom kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde na retail tržištu Bosne i Hercegovine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook