ŠIRENJE PRODAJNE MREŽE

Otvorena nova poslovnica Amko komerca u Konjicu: Za kupce specijalne akcijske pogodnosti, pokloni, degustacije...

Biznis Klub24.10.16, 16:03h

Otvorena nova poslovnica Amko komerca u Konjicu: Za kupce specijalne akcijske pogodnosti, pokloni, degustacije...
Povodom otvaranja nove poslovnice, Amko komerc poklonio je kupcima specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede, promocije, degustacije i poklone za sve kupce

 


Trgovački lanac „Amko komerc“ otvorio je protekle sedmici dvije nove poslovnice, jednu u Podlugovima, a drugu u Konjicu. Poslovnica u Konjicu peta je u ovom gradu, čime je prodajna mreža proširena na ukupno 79 objekata.


Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da je grad Konjic postao bogatiji za još jednu moderno opremljenu prodavnicu koja kupcima pruža prije svega ugodan ambijent kupovine, ljubazno i stručno osoblje.

 

amko-konjic-3


- Na više od 400 metara kvadratnih prostora, nova trgovina Amko komerca nudi kupcima izuzetno bogatu ponudu artikala za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu i to po veoma povoljnim cijenama, rekla je Džuho.


Povodom otvaranja nove poslovnice, Amko komerc poklonio je kupcima specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede, promocije, degustacije i poklone za sve kupce.  


Džuho je istaknula da Amko komerc nastavlja sa jačanjem pozicije na bh. tržištu, a do kraja godine planirno je otvaranje još nekoliko poslovnica.


Nastavljamo sa širenjem prodajne mreže i zapošljavanjem nove radne snage, naglasila je Džuho.

 

amko-konjic-1

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook