FOTO/ VELIKE INVESTICIJE DO KRAJA GODINE

Uskoro se otvara BINGO City Centar: Još 1.000 novih radnih mjesta u Tuzli

Biznis Klub30.09.16, 16:25h

Uskoro se otvara BINGO City Centar: Još 1.000 novih radnih mjesta u Tuzli
- Zahvaljujući ovogodišnjim Bingovim investicijama, do kraja ove godine ćemo imati još 1.000 novih radnih mjesta u Tuzli, u Bingo City Centru, Bingo ZOO parku, te tri nove fabrike, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović i gradonačelnik Grada Rijeke, Vojko Obersnel, koji se nalazi u posjeti Gradu Tuzli u povodu obilježavanja 2. oktobra, Dana oslobođenja Tuzle, zajedno sa vlasnikom kompanije Bingo Senadom Džambićem obišli su objekat Bingo City centra, čija je gradnja u završnoj fazi.


Ovom prilikom Senad Džambić je najavio i da će Bingo City Centar biti otvoren 4. novembra, a Multikina, sa pet kino dvorana, 1. decembra ove godine.

 

bingo-city-centar-1


Gradonačelnik Imamović je čestitao vlasniku kompanije Bingo i njegovim saradnicima, napomenuvši da su osnovni pravci razvoja Tuzle ekonomski održiv razvoj i kvalitet života građana.


- Ponosan sam da je najbolja bosanskohercegovačka firma sa sjedištem u Tuzli i da nam pomaže da ostvarimo naše osnovne pravce razvoja. Kvalitet života građana Tuzle biće značajno poboljšan otvaranjem Bingo City centra i Multikina, kao i već otvorenim Zoo parkom, a u svemu je najvažnije da ćemo, zahvaljujući ovogodišnjim Bingovim investicijama, do kraja ove godine imati još 1.000 novih radnih mjesta u Tuzli, u Bingo City Centru, Bingo ZOO parku, te tri nove fabrike, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

 

bingo-city-centar-2


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook