horoskop zna

Savršen muškarac prema zvijezdama: Koji vam znakovi najbolje odgovaraju u ljubavi?

Zabava27.07.16, 16:08h

Savršen muškarac prema zvijezdama: Koji vam znakovi najbolje odgovaraju u ljubavi?
Žena Strijelac odlično će se snaći u naručju Ovna ili Vodenjaka • Ovnice ne bi trebale izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca ili Lava- prenosi Index.hr

 

NE KAŽEMO da u horoskopu leži istina i odgovori na sva naša pitanja, ali uvijek je zabavno pročitati što su nam, prema stručnjacima, "namijenile zvijezde". 


ŽENA OVAN najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i RIBE

 

Ovnice su odvažne, samostalne i jaka karaktera. Razmišljaju logično i znaju točno što žele, a sklone su i zapovijedanju. Muškarci rođeni u znaku Raka su šarmantni i vole izazove pa će se odlično snagati sa Ovnicama i znati kako ih "omekšati". Muškarac rođen u znaku Ribe znati će pobuditi osjećaje u odvažnoj Ovnici te joj potpuno vjerovati što će ona cijeniti, piše Elite Daily. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanaca ili Lava. Prevatreni su i preintenzivni za vas. 

 

ŽENA BIK najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku BIKA ili RAKA

 

Žene rođene u znaku Bika vole uživati u lijepim stvarima i luksuzu. Misteriozne su u ljubavi i vjerne partnerice. Muškarac Bik bit će im jednako vjeran partner s kojim će se odlično razumjeti i dijeliti iste strasti, dok će Rak moći zadovoljiti potrebe jako osjećajne žene Bik.

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava ili Strijelca. Lav je prezahtjevan za vas, a sa Strijelcem nemate puno toga zajedničkog.

 

ŽENA BLIZANAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku VAGE i RAKA

 

Sanjima i romantična, čista srca i uvijek optimistična kada ej ljubav u pitanju, žena Blizanac treba partnera koji će ju razumjeti. To može biti osjećajni Rak, ali i Vaga koja je smirena i pozitivna i teži fokusiranju na sretne trenutke. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Škorpiona ili Blizanca.  Škorpioni će vam biti prevatreni i njihova će vas ljubomora zamarati dok će Djevice biti premirne i predosadne za vas. 

 

ŽENA RAK najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku BIKA i VAGE

 

Ona je blage naravi i osjetljiva, no jako inteligentna. Voli se zabavljati i smijati, a u muškarcu traži sigurnu ruku i stabilnost. Vaga će joj odlično pristajati jer će se s njime moći "naći" na više razina i lako složiti, dok će je staloženi i realni Bik moći držati u zaštiti. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Škorpiona i Djevice.


Škorpion je za vas prestrastven i živahan, a s obzirom na to da Djevice ne vole pričati o osjećajima, s njima bi mogli imati puno problema u komunikaciji. 

 

ŽENA LAV najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku Blizanca i Škorpiona

 

Lavice imaju snažan ego i na to su ponosne. Vole da ih obožavaju i cijene, a pripadaju jednom od najlojalnijih znakova. Snažne su i pravi partneri pa trebaju muškarca koji im može parirati. Vjeran, strastven i šarmantan Škorpion odlično će se snaći u vezi sa vatrenom Lavicom, a dobroćudni Blizanac znati će kako učiniti da se njegova Lavica osjeća kao jedina žena na svijetu. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Vodenjaka i Jarca.


S Jarcem nećete moći izaći na kraj, a za Vodenjaka ćete misliti da je premekan i preposlušan. 

 

ŽENA DJEVICA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku VAGE i JARCA

 

Žena Djevica jako je osjetljiva no to se trudi prikriti na sve načine. Voli biti u pravu, voli red i mir i zna točno kako želi da izgledaju stvari. Jarac se neće bojati snažne Djevice već će joj pomoći da se otvori i odvaži na stvari o kojima sanja dok će Vaga biti logična i brižna, i nikad ju neće povrijediti, čega se Djevice usprkos snažnoj vanjštini, jako boje. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Raka i Ribe. Rak je preosjetljiv i prenježan za vas, baš kao i muškarac Riba. 

 

ŽENA VAGA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku STRIJELCA i LAVA

 

Žena Vaga jako je samosvjesna i zna što želi. Umjerena je u svemu i vodi se zdravim razumom, a ne emocijama te ima odlične komunikacijske vještine. Slobodoumni i avanturistički nastrojen Strijelac biti će joj odličan partner i pomoći će joj da upozna nove stvari i svijet, a egoistični, ali vjeran Lav složit će se s pogledima na život žene Vage. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Jarca i Ribe. Jarca nećete moći razumjeti i često ćete ga smatrati lijenim, a za nježnu Ribu nećete imati tolerancije. 

 

ŽENA ŠKORPION najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku JARCA i LAVA

 

Emotivne, strastvene i senzualne Škorpionke intenzivne su u svemu što rade pa tako i u ljubavi. Jarac će biti dovoljno snažan da zarži i smiri ženu Škorpiona te će imati puno razumijevanja za njezine male mušice. Strastveni Lav odgovarat će vam po intenzitetu, ali i po lojalnosti jer nećete morati brinuti gdje je i što radi. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Škorpiona i Blizanca.

 

Jedan Škorpion u vezi je dovoljan - sa dva bi moglo biti puno strasti i zabave, ali i opasnih svađa. Blizanac je za vas preromantičan i mogao bi se toliko zaljubiti u vas da ćete imati osjećaj da vas guši. 

 

ŽENA STRIJELAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku OVNA i VODENJAKA

 

Neustrašive žene rođene u ovom znaku ne žele dramu - samo zabavu i slobodu. Vode se srcem i emocijama i trebaju nekoga tko ih neće sputavati. Ovnovi se vole družiti, baš kao i one pa bi ta veza mogla biti pun pogodak, dok će Vodenjaci pomoći ženama Strijelcima da rastu kao osobe, a sex će biti odličan. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Bika i Djevice.

 

Bikovi vas neće razumjeti i imat ćete osjećaj da vam žele podrezati krila. Muškarci rođeni u znaku Djevice trebaju red i ustaljene navike, a vi im to nećete moći pružiti. 

 

ŽENA JARAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RIBE i DJEVICE

 

Žena Jarac je ambiciozna i ima dobar smisao za humor. Zna kako riješiti svaki problem, pouzdana je i jako strpljiva. U Ribi će naći idealnog partnera jer će im pomoći da se osjećaju hrabrijima i samopouzdanijima, a zauzvrat će Ribe donijeti zabavu u strog život žene Jarca. Muškarci rođeni u znaku Djevice savršeno će se slagati sa ženama Jarcima jer se niti jedan od ta dva znaka ne vodi strašću ili osjećajima. Izgradit će skladan dom i sretan život temeljen na redu i pametnim odlukama. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava i Ovna.

 

Lavovi su za vas previše nepredvidljivi i stalno moraju biti u centru pažnje što će vas živcirati. Ovnove ćete smatrati preslobodnima i previeš avanturistički nastrojenima, što bi moglo poremetiti vaše planove. 

 

ŽENA VODENJAK najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku VAGE i BLIZANCA

 

Kreativna, inovativna i vesela žena Vodenjak, ne voli biti zatvorena unutar četiri zida ni zadanih formi. Odlično će se slagati sa fleksibilnom Vagom koja će cijeniti njezine ideje i strast za živtom, ali i sa Blizancem koji je šarmantan poput nje i druželjubiv te želi uživati u životu. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Riba i Škorpiona. 

 

Imat ćete osjećaj da vas Škorpion želi zatočiti na jednom mjestu, a Riba je prezahtjevna za vas. Vi trebate partnera koji je jednako neovisan poput vas.

 

ŽENA RIBA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i JARCA

 

Osjećajna i osjetljiva, žena Riba kreativna je, slatka, nježna i pomalo plaha. U muškarcu Raku pronaći ćete partnera koji vas potpuno razumije, a njegova zaštitnička narav pružit će vam sve o čemu ste sanjali. Jarac će vam dati sigurnost i staloženost koja vam je prijeko potrebna i neće se bojati vaših osjećaja jer i vi volite biti praktični i logični. 

 

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca i Vage. 

 

Blizanac je preslatkoriječiv i preslobodan za nježne Ribice. Njegov slobodan duh će vas plašiti, a mogao bi vas sasvim slučajno povrijediti. Vaga će u svađama hladno iznjeti činjenice što će vas dovesti do suza i izluđivati.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook