NOVI GAF MINISTRA SIGURNOSTI BIH

Dragan Mektić: Biljani Knežević treba javiti da je sad zahladnjelo i da se može seksati!

Front24.07.16, 10:20h

Dragan Mektić: Biljani Knežević treba javiti da je sad zahladnjelo i da se može seksati!
Inače, krajem prošle godine ministar Mektić bio je izložen kritikama jer je novinarku Biljanu Knežević nazvao “silikonjarom”, te kako “RTRS-u nedostaju jedino crvena pozadina i svjetla bordela”

 

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić nije odolio da ne prokomentira gaf novinarke RTRS-a Biljane Knežević, koja je nedavno u dnevniku tog entitetskog javnog servisa u vrijeme dok je emitiran džingl za najavu vremenske prognoze, ne znajući da je u eteru, kazala: “Toliko je vruće da se čovjek ne može ni seksati“. 

 

 Snimak koji se brzo proširio internetom bio je tema i kuloarskih priča po hodnicima zgrade institucija BiH ove i prošle sedmice, kada su održavane sjednice Doma naroda i Predstavničkog doma. Objema je prisustvovao i Mektić, a u pauzama zasjedanja, u neformalnim razgovorima, novinari su ministra Mektića pitali je li njemu vruće.  

 

I, dok je prošle sedmice Mektić, u šaljivom tonu novinarima davao savjete da se moraju znati rashladiti na visokim temperaturama, te piti mnogo tečnosti, a sve uz zagonetni smiješak i aludirajući naročito da su te preporuke važne za televizijske novinare, Mektić je tada dodao i da se Biljana Knežević “mora izviniti i njemu i svekolikoj javnosti zbog izgovorenih riječi”.

 

biljana-knezevic

 

Ove sedmice, u utorak, Mektić je ponovo u neformalnom razgovoru s nekima od zvaničnika SDS-a, a što su mogli čuti i novinari, glasno prokomentirao da bi “Biljani Knežević neko trebao javiti da je zahladnjelo i da se može seksati”!?

 

 Inače, krajem prošle godine ministar Mektić bio je izložen kritikama jer je novinarku Biljanu Knežević nazvao “silikonjarom”, te kako “RTRS-u nedostaju jedino crvena pozadina i svjetla bordela”. 

 

(Avaz.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook