Lider radikala ponovo provocira

Šešelj dobio pasoš, pa poručio: Neka me Kolinda čeka, dolazim da provedemo romantičan vikend na Pantovčaku!

Front06.05.16, 15:07h

Šešelj dobio pasoš, pa poručio: Neka me Kolinda čeka, dolazim da provedemo romantičan vikend na Pantovčaku!
Odlučio sam da idem. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava

 

Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno poslije toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu. 


- Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30. dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju karjeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider radikala u izjavi za Kurir. 


Podsjetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtjev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namjerava u Sarajevu "obići staze svog detinjstva". 


Šešelj je u ranijoj izjavi za Kurir rekao da ga zabrana neće spriječiti da ide u Hrvatsku. 


- Odlučio sam da idem. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava. 


- Ceo autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu da otkrijem kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg bana Jelačića da malo posjedim u gradskoj kafani, da obiđem one dvije knjižare u samom centru i taj zvanični dio je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi - kaže Šešelj u jednoj od ranijih izjava za Kurir.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook