SUMNJIVAC SE KRIO U BRČKOM

U naselju Grbavica uhapšen Nebojša Rojko zvani Vihor osumnjičen za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

Hronika09.04.16, 11:13h

U  naselju Grbavica uhapšen Nebojša Rojko zvani Vihor osumnjičen za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović
Policija Brčko Distrikta sinoć je uhapsila Nebojšu Rojka zvanog Vihor iz Borče u Srbiji, zbog sumnje da je prošle sedmice ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

 

Službenici Policije Brčko distrikta BiH sinoć su u brčanskom naselju Grbavica uhapsili Nebojšu Rojka zvanog Vihor, koji je osumnjičen za svirepo ubistvo srbijanske pjevačice Jelene Marjanović (33).
 
«Sinoć oko 21 sat prema tom licu policija je operativno postupala. Dakle, imali smo informaciju da se nalazi na području Brčkog, u naselju Grbavica.
 
Nakon toga je pozvan u policiju i nad njim je izvršena kriminalistička obrada. Poslije je predat Službi za poslove sa strancima BiH», izjavio je Halid Emkić, stručni savjetnik šefa Policije za poslove informisanja, prenosi portal Vijesti.ba.

 

jelena-jeca-krsmanovic-grand

Inače, policija i nadležni istražni organi i dalje intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva pjevačice Jelene Marjanović, čije je beživotno tijelo pronađeno za vikend na dolmi u Borči, nepunih 200 metara od kuće porodice Rojko. I jučer su, na mjestu gdje je njeno tijelo nađeno, policijski inspektori i forenzičari pregledali iznova mjesto ubistva i tragali za mogućim novim dokazima.
 

Jelena Marjanović sahranjena je prije dva dana na groblju Zbeg.
 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook