Lako ćete se naviknuti

Evo kako će izgledati novi Fejs: Stiže najveća promjena na mobilnom FB-u ikada

Tehno19.01.16, 18:40h

Evo kako će izgledati novi Fejs: Stiže najveća promjena na mobilnom FB-u ikada
Svakog dana Facebook radi na novim opcijama koje će vas još duže zadržati unutar aplikacije. Trenutno u Facebooku testiraju nadogradnju za preglednik unutar aplikacije, koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje

 


Osim što će se vizualno promijeniti, Facebookov browser će dobiti mogućnosti koje imaju Chrome, Firefox i drugi preglednici. Prije svega tu će biti prostor za upisivanje web adrese stranice koju želite posjetiti.

 

Pritom će u dnu biti informacije o popularnosti teksta kojeg čitate ili fotografije koju gledate. Osim toga, s novom nadogradnjom dolaze i tipke za naprijed i nazad, koje će omogućiti navigaciju kroz stranicu, što do sada nije bilo dostupno.

 

novi-fb-za-mobitel

 

Kao i do sada, u gornjem desnom kutu bit će tipka s dodatnim opcijama, pa će tako i nadalje biti moguće poslati link putem Messengera ili ga kopirati, odnosno snimiti za kasnije.
Kako bi mogao funkcionirati kao samostalni preglednik, Facebook će morati uvesti i tabove, koji nedostaju i u novoj verziji. Vjerovatno im je to sljedeći potez.


Kako javlja The Next Web, trenutno vrlo mali broj korisnika može vidjeti novi browser. Većina njih je izabrana za testiranje i vlansici su iPhonea. Svi ostali će se morati strpiti još koji mjesec.
 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook