Savladajte novu vještinu

Želiš postati DJ? Prijavi se na Zero to Hero DJ radionicu!

DEPO CLUBBING08.12.15, 15:46h

Želiš postati DJ? Prijavi se na Zero to Hero DJ radionicu!
Radionica je otvorena za širu publiku i nema nikakvih ograničenja za učešće a simbolika njenog naziva govori da učesnicima nije potrebno predzanje

 

Na inicijativu mladih, Centar za cjeloživotno učenje odlučio se za realizaciju projekta Zero to Hero DJ radionice 12. i 13. decembra u prostorijama Centra na Univerzitetu Burch. Zero to Hero predstavlja pristup muzičkoj produkciji i DJ-ingu (umiksavanju muzike) u akademskoj atmosferi. Radionica je otvorena za širu publiku i nema nikakvih ograničenja za učešće a simbolika njenog naziva govori da učesnicima nije potrebno predzanje.


Dva iskusna predavača, muzička producenta i DJ-a će upoznati učesnike prije svega sa teorijom, te praktičnim metodama i tehnikama profesije. Svakako, isto će se pokazati i na opremi, gdje će svaki kandidat praktično savladati sve oblasti.

 

dj-radionica-plakat


Cilj projekta je da pruži priliku mladima da nauče osnove pomenute profesije, zbog njene široke zastupljenosti i primjene (različiti događaji, reklama, film, itd.). Mladima se otvaraju nove mogućnosti a radionica pruža priliku za sticanjem potrebnih kompetencija.


Prijatelji projekta su Red Bull, Burch univerzitet kao domaćin događaja, British Council, voda Ella, Dancing Cow, eFM studentski radio i Our Solution Printing & Publishing. Prijave i dodatne infomacije: [email protected], 033 944 504 ili Cec.ibu.edu.ba. Broj kandidata je ograničen na 15.

 
Koncept cjeloživotnog učenja je odgovor na konstantne promjene društva i trendova, te uključuje sve oblike usavršavanja i profesionalnog razvoja tokom cijelog života. Centar za cjeloživotno učenje Burch univerziteta funkcijoniše kao platforma gdje pojedinci, korporacije i institucije mogu ispuniti svoje edukativne potrebe.  
 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook