DRAMA U HORGOŠU

Svirepo: Mađarska policija suzavcem napala novorođenče, spašavali ga ljekari iz Srbije!

Hronika17.09.15, 14:16h

Svirepo: Mađarska policija suzavcem napala novorođenče, spašavali ga ljekari iz Srbije!
Mađarska policija otvorila je jednu ogradu, kada su migranti pomislili da će nesmetano ući u njihovu zemlju, ali su ih dočekali suzvaci i vodeni topovi...


U sukobu mađarske policije i migranata do kojih je došlo u srijedu, snage bezbjednosti nisu gledale na koja udaraju, pa se tako na meti našla i beba od samo mjesec dana.


Ona je povrijeđena suzavcem, a sprski ljekari su pritrčali i pružili joj neophodnu pomoć.


"Juče je ovo malo biće od jednog mjeseca takođe bilo poprskano suzavcem od strane mađarske policije!!! Naši lekari su mu pružili pomoć... I danas smo tamo! Nadamo se mirnijem danu", napisali su na Facebook profilu Sačuvajemo bebe.


Podsjetimo, mađarska policija otvorila je jednu ogradu, kada su migranti pomislili da će nesmetano ući u njihovu zemlju, ali su ih dočekali suzvaci i vodeni topovi. Migranti su uzvratili kamenjem i plastičnim flašama, a pripadnici mađarske policije su počeli da pucaju i da ih tuku pendrecima.


Na meti mađarske policije našli su se i srpski ljekari hitne pomoći koji su pokušavali da pomognu migrantima, kao i novinari koji su došli da izvještavaju. Oni su pretučeni, oprema im je polomljena i tjerali su ih da brišu video zapise koje su napravili.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook