Horor u ruskom gradu

Pronađeni dijelovi tijela šestero djece i njihove trudne majke, policija traga za ocem

Hronika05.08.15, 08:43h

Pronađeni dijelovi tijela šestero djece i njihove trudne majke, policija traga za ocem
Komšije su roditelje djece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj djeci branili da jedu ribu i meso

 

Oleg B (51) iz Rusije, osumnjičen je za smrt šestoro svoje djece, a policija je pokrenula istragu kada su radnici vrtića, u koji su išla djeca, navela da nisu dolazili od 25. jula.

 

Iz policije su saopštili da vrata od stana u kojem su živjela djeca, nisu mogli da otvore i da su morali da uđu kroz prozor, a da kad su ušli su zatekli stravičan prizor.

 

– Komšije su rekle da su dan ranije vidjele oca djece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje djece, ali pokušavamo i da ustanovimo broj djece žrtava – navodi se u saopštenju.

 

Neimenovani izvor iz policije je rekao Interfaksu da su pronađeni samo dijelovi tijela, kao i da je ubijena i majka djece, koja je navodno bila u drugom stanju.

 

Komšije su roditelje djece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj djeci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske djece.

 

Kao osumnjičeni za smrt djece naveden je otac, 51-godišnji Oleg B, nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, međutim, on je bio prognan zbog preljube poslije čega se preselio u Nižnji gdje je osnovao porodicu.

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook