VIDEO/ ANĐEOSKI GLAS

Od ovoga ćete se naježiti: Dvanaestogodišnja Mia zapanjila cijelu naciju izvedbom 'Lijepe naše'

Hronika04.08.15, 21:11h

Od ovoga ćete se naježiti: Dvanaestogodišnja Mia zapanjila cijelu naciju izvedbom 'Lijepe naše'
Dvanaestogodišnja Mia Negovetić u nedjelju je, na generalnoj probi za mimohod, s članovima Klape 'Sveti Juraj' Hrvatske ratne mornarice izvela hrvatsku himnu, a mlada se Riječanka u kratkom vremenu pretvorila u još veću zvijezdu

Naime, izvedba je mnoge oduševila, a pozitivne reakcije ne stižu samo iz Hrvatske već i inozemstva.

 

I dok su se tijekom njezine današnje izvedbe izmjenjivali prizori iz Knina, Sinja, Dubrovnika, Vukovara, Mia je nosila majicu s Vukovarskom golubicom, simbolom pomirenja i tenisice ukrašene pleterom, a kako je to zvučalo danas, pogledajte u videu.

 

Podsjetimo, Mijine su glazbene sposobnosti dobro poznate. Na svom YouTube kanalu ima više od 3,5 milijuna pregleda, a nakon mimohoda nema sumnje da će taj broj i porasti.

 

Mia je učenica Osnovne škole Brajda, a pjevanjem se bavi od najranije dobi. Nikada nije išla u glazbenu školu, a glazbom su se u mladosti bavili i njeni roditelji.

 

Iako pjeva otkad zna za sebe, nikad se nije nadala da će jednog dana zapjevati pred milijunskim gledateljstvom, a za HRT je rekla: "Pa nije to baš bilo što. Ni jedna se pjesma ne može mjeriti s himnom i himna je posvećena pjesma svima u Hrvatskoj. Meni je to predivno. Znači mi jako puno jer nema svatko priliku pjevati himnu".

 

"Vjerojatno se jednom u životu to događa, a još kad ti dijete to radi pred toliko ljudi u tako svečanom trenutku, neki bi čak rekli i u povijesnom", govori njezin tata.

 

"Ne želim o tome baš previše razmišljati. Čut ćemo kad dođemo tamo i onda ću zapravo tek shvatiti koliko je to veliko događanje. Ovako uopće nemaš feeling da ideš na neko ogromno otvaranje. Ne možeš to savršeno predočiti", govori Mia koju posebno ne plaši ni to što će tamo biti i predsjednica.

 

Inače, Mia je odlična učenica, niže nagrade iz gimnastike i pjevanja, a nada se da će jednog dana otvoriti vlastitu slastičarnicu koji bi nazvala "Mijine slastice".

 

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook