Fatalna Miss crne hronike

Ko je Slobodanka Tošić, misica i 'Playboy zečica' koju je Hrvatska izručila Tužilaštvu BiH?

DEPO PLUS02.07.15, 09:19h

Ko je Slobodanka Tošić, misica i 'Playboy zečica' koju je Hrvatska izručila Tužilaštvu BiH?
Tošić je bivša učesnica izbora za Miss BiH i Plejboj zečica, i nekadašnja djevojka Darka Eleza koji je i u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog razlčitih krivičnih dela, uključujujući ubistva i pljačke - piše Slobodna Bosna

 

"Na temelju tjeralice raspisane na zahtjev tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH,jučer je pravosuđu BiH izručena Slobodanka Tošić, rođena 1986. godine. Optužena je lišena slobode na području Republike Hrvatske, nakon čega je izručena Bosni i Hercegovini., navedeno je u današnjem saopštenju Tužilaštva BiH.


 
"Navedena je jedna od optuženih u predmetu kodne akcije „Lutka“ (Cvijan i dr) u kojem se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala a nakon njenog bjekstva iz BiH i nepojavljivanja na ročištima u predmetu, Tužiteljstvo BiH zatražilo je raspisivanje međunarodne tjeralice, nakon čega je Sud BiH raspisao tjeralicu", stoji u saopštenju.


 
Tošić je bivša učesnica izbora za Miss BiH i Plejboj zečica, i nekadašnja djevojka Darka Eleza koji je i u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog razlčitih krivičnih dela, uključujujući ubistva i pljačke.


 
Ona je jedna od 32 osobe koje se nalaze na spisku Tužilaštva BiH koje se terete za slična krivična djela


 
Mediji su je povezivali s “namještaljkom” čiji je cilj bio ubistvo Elezovog direktnog konkurenta Đorđa Ždrale sa kojim je jedno vrijeme takođe bila u vezi.


 
"U krevetu volim da dominiram. Najviše mi prija da sam na vrhu, kad maksimalno mogu da osjetim muškarca", kazala je Slobodanka u jednom od intervjua.

 

(slobodna-bosna.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook