Žele ga isprovocirati da ode iz stranke

Radojičić: Imam problema sa 'svojima u SNSD-u'

Hronika01.06.15, 14:33h

Radojičić: Imam problema sa 'svojima u SNSD-u'
Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a Igor Radojičić danas je potvrdio da ima problema s nekim članovima svoje stranke te da se pokušava isprovocirati situacija da ode iz SNSD-a i bude za sve optužen



Umjesto da se ide u promjene koje je, kaže, tražio na Saboru SNSD-a kao i proteklim mjesecima i godinama, iz SNSD-a u zadnjim sedmicama i mjesecima doživljava stalne diskvalifikacije, spletke i podvale.



- Pokušava se isprovocirati situacija da napustim SNSD i da onda budem kriv za sve. Nisam napustio SNSD, a neka neki iz vrha SNSD-a odgovore zašto to i zbog čega rade i protiv mene, i protiv interesa SNSD-a i RS-a - rekao je on.



Kazao je i da ne radi ništa s opozicijom, ne dogovara se s njima i nije nigdje prešao.



- Ali imam problema sa svojima i neka odgovore, ljudi s vrlo sumnjivim moralnim kvalitetima, zašto nešto rade - ustvrdio je Radojičić u kratkom obraćanju novinarima u Banjoj Luci, koje je prvo poslije nekoliko mjeseci koliko traje njegova samoinicijativna „šutnja“.



Na pitanja novinara nije odgovarao.



Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik prethodno je danas rekao da Radojičić napušta Klub SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a, ali ne i stranku.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook