'ŽAO MI JE ŠTO SAM MU OTELA NEVINOST'

Gdje joj je pamet bila?! Profesorica matematike raskrinkana kao pohotnica koja je obljubila 15 -godišnjeg učenika

Hronika26.04.15, 13:28h

Gdje joj je pamet bila?! Profesorica matematike raskrinkana kao pohotnica koja je obljubila 15 -godišnjeg učenika
Amber Anderson (27) tri je godine u školi u vlasništvu jedne protestantske crkve u američkoj saveznoj državi Louisiani predavala matematiku, no nedavno je dobila otkaz nakon što je na vidjelo izašla njezina neprimjerena veza s jednim učenikom

 

Profesorica se u ljetnim mjesecima 2013. godine upustila u ljubavnu aferu s tada 15-godišnjim učenikom - s njim je razmjenjivala opscene fotografije i SMS poruke, a ubrzo su imali i intimne odnose, koje su redovito prakticirali od juna do kraja augusta.

 

Prema kaznenoj prijavi podnesenoj lokalnom šerifu u Baton Rougeu, dječak bi krenuo prema restoranu brze hrane, a putem bi ga pokupila profesorica i odvezla svojoj kući radi seksa.

 

Dječakova je majka doznala da joj se sin dopisuje s profesoricom, u jednom mu je trenutku rekla da prestane s tim, a navodno je profesoricu prijavila školskoj upravi, koja danas to demantira. No, tek je prije nekoliko dana, davno nakon prekida intimne veze, sve prijavila policiji. Navodno joj je detalje veze ispričao kolega njezina sina.

 

Detektivi su se dali u istragu te su došli do nekoliko poruka koje mladić nije izbrisao. Izlistali su i telefonske pozive između dječaka i profesorice, koji su u većini slučajeva bili uspostavljeni između 22 i 2 sata ujutro.

 

Gospođicu Anderson pozvali su na obavijesni razgovor tijekom kojega se ona slomila i priznala neprimjerenu vezu s učenikom. Kazala je da je cijela afera bila 'pogreška' te se svojoj tada 15-godišnjoj žrtvi ispričala 'što mu je oduzela nevinost'.

 

Nedugo nakon priznanja, uhićena je, ali nakon uplate 25.000 dolara jamčevine puštena je da se brani sa slobode.

 

U školi koja nosi ime Kršćanska životna akademija i koja se na svojoj web stranici diči kršćanskim vrijednostima koje nastoji usaditi u učenike koje obrazuje zgroženi su činom svoje djelatnice, kojoj su otkazali suradnju. 'Ovakve stvari jednostavno nije moguće tolerirati u akademskom okruženju poput našeg', izjavio je za WAFB pastor Jere Melilli, osnivač škole.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook