Evo kako

Muškarci, pažnja: Za Osmi mart priuštite joj nezaboravan seks

DEPO PLUS08.03.15, 16:57h

Muškarci, pažnja: Za Osmi mart priuštite joj nezaboravan seks
Dan žena savršena je prilika da vašoj partnerici priuštite savršeni poklon. Dokažite svojoj dragoj da podupirete ravnopravnost spolova i u seksu joj uzvratite jednakom mjerom

Dragi muškarci, nemojte svojoj ljubljenoj samo darovati buket cvijeća i onda na nju nasrnuti kao manijak. Budite pažljiviji i brižniji nego inače jer je ona to zaslužila. 

 

Osjetljive tačke 

Za početak poljubite svoju dragu nježno, tek ovlaš i ljubite je u predjelu vrata i ušiju. Kako se atmosfera bude zahuktavala pojačajte pritisak i dirajte ju po cijelom tijelu. Kod mnogih su žena vrlo osjetljive točke na udubljenjima podlaktica i potkoljenica, a grudi i trbuh sačuvajte za kraj, kao šlag na torti. 

 

Mazite je po kosi 

Foto: ThinkstockNemojte zaboraviti poigravati se s njezinom kosom, što povećava osjećaj bliskosti između partnera. Od nježnih dodira suprotnog od smjera rasta kose proći će joj trnci kroz leđa. Isto tako, mnoge žene vole biti povučene za korijen kose neposredno prije samog orgazma, ali taj detalj, dakako, sačuvajte za kraj. 

 

Kontakt očima 

Svi pravi zavodnici znaju da je održavanje kontakta oči u oči ključ zavođenja. Ulovite njezin pogled još za večerom i ne puštajte ga do samog kraja. 

 

Muškarci često misle da su samo oni ti koji su vizualni tipovi, ali to nije posve istina. Naime, žene ne zaostaju puno za muškarcima po tom pitanju, pa joj dopustite da vas gleda dok se skidate, a možete joj priuštiti i striptiz. Neka vas ne zabrinjava šlauf oko trbuha jer ženi koja vas voli takve stvari nisu važne. 

 

Svaka žena voli čuti kako je lijepa i koliko je želite i nijedna nije imuna na komplimente. Recite joj koji dio njezinog tijela vam je posebno seksi i ne ustručavajte se dirati ju po svim dijelovima tijela. Neke žene vole čuti prljave riječi tijekom seksa, ali budite oprezni i pronađite pravu mjeru. Velika je razlika između napaljujućih prljavih riječi i banalnih vuglarnosti. 

 

Oralni seks 

Svi muškarci vole ga primati, ali nekima se toliko i ne da pružati ga. Ne budite sebični, barem ne na Dan žena. Nakon što ste ju ljubili po cijelom tijelu, nemojte propustiti ljubiti joj i međunožje. Neka vam jezik bude razigran, draga će vam biti zahvalna. Najbolje smjernice koliko ste u tome uspješni bit će vam njezini uzdasi. 

 

Na kraju svega, slijedite li ove upute vaša draga bit će vam jako zahvalna. Samo ravnopravno zadovoljena žena je ujedno i sretna žena i spremna da ispuni i vaše najskrivenije maštarije i fantazije. Zato ne čekajte i bacite se na posao.

 

 

(net.hr/DEPO PORTA/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook