Projekat Demokratskog omladinskog pokreta

U Sarajevu otvoreno pravno savjetovalište za mlade 'Paragraf'

Hronika05.02.15, 15:44h

U Sarajevu otvoreno pravno savjetovalište za mlade 'Paragraf'
Pravno savjetovalište „Paragraf“ je projekat Demokratskog omladinskog pokreta, sa ciljem pružanja besplatnih pravnih savjeta i mišljenja, te davanje preporuka, prije svega, mladima, ali i ostalima kojima je pravna pomoć potrebna

 

U prostorijama Međunarodnog centra za djecu i omladinu na Grbavici u Sarajevu, u ulici Kemala Kapetanovića br. 17, sa radom je počelo pravno savjetovalište za mlade „Paragraf“.

 

Pravno savjetovalište „Paragraf“ je projekat Demokratskog omladinskog pokreta, sa ciljem pružanja besplatnih pravnih savjeta i mišljenja, te davanje preporuka, prije svega, mladima, ali i ostalima kojima je pravna pomoć potrebna.

 

Ukoliko vam budu potrebne usluge pravnog savjetovanja, možete se stručnim licima obratiti svaki radni dan u prostorijama u Međunarodnom centru za djecu i omladinu u periodu od 09 do 17 h kao ili putem e-mail adrese: [email protected]

 

(DEPO PORTAL/md)

 

              

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!