SVE PREDSTAVE U SARAJEVU RASPRODATE

Nema više karata za 'Đurologiju', ali za fanove DEPO Portala još ima nade: Budi fan i osvoji karte!

Kultura29.01.15, 12:36h

Nema više karata za 'Đurologiju', ali za fanove DEPO Portala još ima nade: Budi fan i osvoji karte!
Za fanove DEPO Portala još nije sve izgubljeno, jer od sutra pa do četvrtka, 05. februara, na našoj Facebook stranici možete učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti ulaznice za jednu od izvedbi ove hit predstave

 


Ulaznice za sve izvedbe predstave ĐUROLOGIJA u Sarajevu rasprodate su!


Tako će Branko Đurić Đuro svoj autorski hit u glavnom gradu BiH izvoditi svake večeri od 6. do 10. februara u dvorani BKC-a ispunjenoj do posljednjeg mjesta.


Generalni sponzor ovog jedinstvenog događaja u Sarajevu je Sparkasse Bank.


S obzirom da je Branko Đurić Đuro zaštitno lice aktuelne i vrlo atraktivne kreditne akcije u Sparkasse Bank, banka je odlučila pružiti podršku i samoj organizaciji ovog velikog,  pozitivnog  događaja.


Ovo je samo jedan u nizu projekata podrške bh. kulturi kojim Sparkasse Bank u okviru društveno odgovornog poslovanja vraća ukazano povjerenje zajednici u kojoj posluje.


Podsjećamo, ulaznice za premijeru ĐUROLOGIJE rasprodane su u roku od pola sata, a slična situacija bila je i sa ulaznicama za sve naredne reprizne izvedbe.

 

Međutim, za fanove DEPO Portala još nije sve izgubljeno, jer od sutra pa do četvrtka, 05. februara, na našoj Facebook stranici možete učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti ulaznice za jednu od izvedbi ove hit predstave.


DEPO Portal će nekoliko najsretnijih fanova nagraditi sa po dvije karte, a više informacija slijedi sutra uz pojašnjenje pravila učestvovanja u nagradnoj igri.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/aa)   

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook