'MRAČNA' TAJNA HRVATSKE PREDSJEDNICE

Kolinda bila u strasnoj vezi sa srpskim playboyem koji je zaveo, pa ostavio

Hronika14.01.15, 11:11h

Kolinda bila u strasnoj vezi sa srpskim playboyem koji  je zaveo, pa ostavio
Osim što je bolna uspomena, ova nesrećna ljubav sa Srbinom je i najveća 'mračna' tajna hrvatske predsjednice. U njenom štabu kažu da je do posljednjeg dana kampanje strahovala od otkrivanja iste, tvrdi srpski Telegraf

Kolinda Grabar Kitarović novoizabrana predsjednica Hrvatske umalo se zbog strasne ljubavi sa poznatim srpskim playboyem davne 1988. godine preselila u Beograd, piše “Informer”.

 

Dva dana poslije izbora na kojima je pobijedila, u njenom štabu kažu da je do posljednjeg dana kampanje strahovala od otkrivanja “strašne tajne”. Sagovornik lista, blizak prijatelj i saradnik nove hrvatske predsjednice, kaže da samo malobrojni prijatelji iz mladosti znaju za “Kolindinu seks-aferu sa Srbinom”.

 

- Bilo je to davne 1988. godine… Kao dvadesetogodišnja studentkinja na primorju je upoznala tada poznatog playboya iz Srbije i strasne ljubav je odmah buknula. Čak se i žestoko posvađala sa svojom porodicom kada im je rekla da će prekinuti studije u Zagrebu i otići u glavni grad – prenosi izvor i kaže da je sve “puklo veoma brzo”, ali da je hrvatska šefica države godinama patila za zgodnim Srbinom!

 

- Taj Srbin je prvo obećavao kule i gradove, onda ju je iskoristio i otkačio! Samo je u jednom trenutku prestao da joj se javlja i ostavio je samu… Iako se trudila da to od svih sakrije, godinama je patila za njim i čini mi se da neću pretjerati ako kažem da je baš tada zamrzila sve Srbe – kaže sagovornik iz Zagreba.

 

Prema njegovim rečima, osim što je bolna uspomena, ova nesrećna ljubav sa Srbinom je i najveća “mračna” tajna hrvatske predsjednice.
 

 

- Kolinda se tokom ijcele izborne kampanje strahovito plašila da vlada u Hrvatskoj ne otkrije njene “srpske grehe” iz mladosti. Vjerovala je da će vlast to pokušati da iskoristi kako bi je politički diskreditovala u hrvatskoj desničarskoj javnosti, koja je za nju kao kandidata HDZ masovno podržala na ovim izborima. Bilo kako bilo, niko u njenom pristustvu ne govori o ovoj temi jer ona odmah dobije napad histerije…

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook