SRBIJANSKI MINISTAR OPET U AKCIJI

Dačić pjevao O sole mio i pokušavao zavesti Vesnu Pusić

Hronika18.12.14, 21:00h

Dačić pjevao O sole mio i pokušavao zavesti Vesnu Pusić
Šef srbijanske diplomacije Ivica Dačić u utorak je navečer na svečanosti za premijera, ministre i najvažnije goste beogradskog summita, izveo pravi show program

- Dačić je “O sole mio” otpjevao na večeri sredinom studenoga, kada je albanski premijer Edi Rama bio prvi put u Beogradu. Sada, dok su se opuštali poslije napornog summita, Rama se u jednom trenutku požalio da glazbenici ne sviraju baš najbolje i da bi najbolje bilo da Dačić otpjeva “O sole mio”. Ovaj je to prihvatio i uz to otpjevao još dvije pjesme “Santa Lucia” i “Žal” Šabana Šaulića - kaže izvor beogradskog Blica .

Da mu se večera svidjela, albanski premijer nije ni krio, s obzirom da je još tijekom iste objavljivao vesele poruke na Twitteru.

 

Blic tvrdi da je na Dačićev šarm posebno pala šefica hrvatske diplomacije Vesna Pusić. 'Ona se nije odvajala od srpskog kolege, pa je s njim i došla u Palaču “Srbija” i otišla iz nje', navodi beogradski list.

 

Zanimljiv je i slučaj službene prevoditeljice s kineskog na srpski jezik. Prvog dana summita izostavljala je mnogo toga što je premijer Li Keqiang govorio, pa je pet njegovih rečenica prevodila jednom. Kako je Blicu objašnjeno, riječ je o Kineskinji koju su sami Kinezi tražili, a ona se 'zbunila od tolike frke'.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook