Ni traga, ni glasa od banjalučke starlete

Policija prati signal mobitela u nadi da će pronaći Slađu Guduraš

Hronika16.12.14, 13:11h

Policija prati signal mobitela u nadi da će pronaći Slađu Guduraš
Policija RS i Srbije intezivno tragaju za pjevačicom i starletom Slađom Guduraš (27), koja je u srijedu nestala na putu Bijeljina-Beograd, na teritoriji Srbije. Kako se saznaje, policija ispituje bazne stanice kako bi preko mobilnih telefona nestale pjevačice utvrdila gdje se posljednji puta nalazila.

 


''Zasad tragaju sa kim je posljednji put bila u kontaktu, a traga se i za njenim tamnoplavim “golfom 5”, kojim je prešla Raču oko 18, otkad joj se gubi svaki trag'' kaže izvor “Alo!”.
Vlasnici stana u Beogradu, na Vračaru, koji je Slađana iznajmila početkom avgusta kažu da su ih komšije obavijestile o njenom nestanku.


''Oni su nam rekli i da se iz našeg stana čuje strašna buka i cviljenje njenog psa Lare, a kada smo ušli unutra, zatekli smo pravi rusvaj. Njenog psa smo dali komšijama na čuvanje'', rekli su vlasnici stana u kojem je živela nestala devojka.


Kako se saznaje, policija će da izvrši i pretres stana u potrazi za tragovima, koji bi ih doveli do starlete. Njen bivši dečko (25) iz Bijeljine, za kojeg je prijateljima pričala da joj prijeti, rekao je da je bio u policiji na saslušanju, ali je negirao da je pretio bivšoj djevojci da će proći kao Ksenija Pajčin.


''To je osmišljena igra, koje je plasirao njen novi momak. Ona me molila da joj se vratim, a pošto nisam hteo, svetila mi se tim pričama. Njena majka ne zna da je ona nestala, a ja sam sa njom u kontaktu'', rekao je Slađanin bivši momak.


Pjevač Miki Mećava rekao  je da je sa Slađanom išao na snimanje emisije u Sarajevo prije desetak dana i da se tada žalila da je za njihovim kolima išao njen bivši mladić i da je u hotelu tražila osiguranje. Slađana je publici poznata po pjesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a pojavila se u spotu Saše Matića i repera Cvije za pjesmu “Reci brate”. Prošle godine je trebala da uđe i u “Farmu”.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook