A ŽELJENI OTAC JE...

Severina otkrila s kim bi htjela dobiti kćerkicu

Showbizz19.11.14, 10:05h

Severina otkrila s kim bi htjela dobiti kćerkicu
'Koja ti je skrivena želja'', upitao je voditelj Severinu, a ona je spremno odgovorila: 'Curica. S Bruceom Springsteenom..

Severina je gostovala u emisiji Ami G Show. Hit talk show Ognjena Amidžića ugostio je Severinu i Sašu Matića, s kojim je pjevačica nedavno snimila singl 'More tuge'.

 

Otkrila je u intervjuu Amidžiću koje su joj skrivene želje te kako je dobila ime. ''Koja ti je skrivena želja'', upitao je voditelj Severinu, a ona je spremno odgovorila: ''Curica. S Bruceom Springsteenom. On ne zna za to. Imam koncert u Lisinskom i gostovat će svi koje sam pozvala, osim njega. Springsteen mi neće gostovat'. Ima već jednu curicu, i sina. Lipa dica" – zaključila je Seve.

 

 

Osim toga, zanimalo je Amidžića i kako je dobila ime.

 

– Severina – mislim da na francuskom severe znači strog, pravedan. Takva sam, da... Stroga, ali pravedna. Tata je htio da se zovem Nataša, ali moja mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Moj dida je davao djeci imena po stranama svijeta, rekla je Severina. Iako se njena baka pobunila i djeci dala ''normalna'' krsna imena, Severinin tata zadržao je ime Sever.

 

– Postojao je i autolimar preko puta moje bake, koji se zvao Severin. Ali, ipak mislim da je zbog oca – zaključila je Severina kroz smijeh.

 

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook