NE USTRUČAVAJTE SE

Ovo je šest znakova da bi vam najbolji prijatelj trebao postati dečko

ŽENA iN22.10.14, 09:01h

Ovo je šest znakova da bi vam najbolji prijatelj trebao postati dečko
Ideja da započnete vezu s prijateljem može biti dobra iz niza razloga. Pogotovo ako pažljivo analizirate ponašanje i emocije vas i vašeg najboljeg prijatelja

Brojne veze započinju iz strasti, a tek kasnije razvija se prijateljstvo. Ukoliko se prijateljstvo ne razvije, dolazi do pucanja veza. No što ako je situacija obrnuta? Naravno, ako nema strasti, ne možete je glumiti, no ideja da započnete vezu s prijateljem može biti dobra iz niza razloga. Pogotovo ako pažljivo analizirate ponašanje i emocije vas i vašeg najboljeg prijatelja.

 

1. Gledao je s vama "Seks i grad" čitav vikend dok ste bili bolesni

Propustio je noćni izlazak, čak i nogometnu utakmicu, a to već prelazi očekivanja koja imamo od prijatelja. Ako je zaštitnički nastrojen prema vama, postoji interes za nečim više od prijateljstva.

 

2. Njegova obitelj vas obožava (i obrnuto)

Ako često nedjeljom gostujete na ručku kod njegove obitelji i oni vas obožavaju to je znak da su vas odobrili i primili u svoje krugove.

 

3. Štedite novac za isti cilj

Ako primjerice oboje volite putovanja i to je jedino za što štedite čitavu godinu, to je već veliki zajednički interes, ali i pokazatelj kako imate zajedničke vrijednosti i odnos prema novcu, trošenju i životnim ciljevima.

 

4. Kad niste kod kuće, kod njega ćete na čuvanju ostaviti ljubimca

Vaš kućni ljubimac dio je vaše obitelji i veoma vam je važno da bude u sigurnim rukama. Ako mu dopuštate da se brine o vašem ljubimcu, znači da mu vjerujete, što je dobar temelj za početak veze.

 

5. Primjećuje kad se dotjerate

Iako mu nije važno kako se odijevate, ako primijeti koliko vam dobro stoje te nove hlače, on je materijal za dečka. Ukoliko u kompliment ubaci i neku odrednicu budućnosti, poput te hlače bi ti sjajno pristajale na mom nastupu idući mjesec, znači da vas želi kraj sebe.

 

6. Prijateljski zagrljaj postaje malo dulji

Ako su vaši oproštajni zagrljaji postali nešto dulji, znači da među vama postoji kemija. Nije jednostavno prijateljstvo pretvoriti u ljubav, a laganim koracima ostavljate mjesta da vaše prijateljstvo pređe u nešto više.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook